ODABRANI OL STAR TIMOVI: Jokić završio u istoj ekipi sa igračem sa kojim je često na nož!
Nikola Jokić je ol star igrač, Foto: AP/David Zalubowski

Srbin, Grk i Crnogorac

ODABRANI OL STAR TIMOVI: Jokić završio u istoj ekipi sa igračem sa kojim je često na nož!

Srpskog reprezentativca je odabrao Janis Adetokumbo

Objavljeno: 10:55h

Odabrani su timovi za Ol star! Nikola Jokić je završio u ekipi Janisa Adetokumba! Kao što već znate, odabrano je već ranije po 12 igrača sa Istoka i Zapada koji će učestvovati na "meču svih zvezda" na ovogodišnjem NBA Ol staru, a na osnovu broja glasova kao kapiteni timova su bili izabrani Lebron Džejms i Janis Adetokumbo. Oni su tokom noći između 6. i 7. februara odabrali svoje timove, tačnije po 11 saigrača u ovom susretu.

Najpres u birali startne petorke. Lebron se opredelio da uz njega budu Džejms Harden, Kevin Durent, Kajri Irving i Kavai Lenard, dok je Adetokumbo odabrao da meč započne sa Stefom Karijem, Polom Džordžom, Kembom Vokerom i Džoelom Embidom. Potom je usledio draft rezervi, prilikom koga je naš Nikola Jokić završio u timu Adetokumba zajedno sa Nikolom Vučevićem, Blejkom Grifinom, Raselom Vestbrukom, Kajlom Laurijem, Krisom Midltonom, DiAnđelom Raselom (menja Viktora Oladipa) i Dirkom Novickim kao specijalnim gostom.

Sa druge strane, Lebron je odrabrao među rezerve Bredlija Bila, LaMarkusa Oldridža, Entonija Dejvisa, Demijena Lilarda, Kleja Tompsona, Karla-Entonija Taunsa, Bena Simonsa i Dvejna Vejda kao specijalnog gosta. Interesantno je da su Lebron i Janis na kraju imali pravo na jedan trejd i odlučili su da zamene Simonsa i Vestbruka, pa je tako plejmejker Oklahome završio u timu grčkog košarkaša.

Ovo će svakako biti zanimljivo iz perspektive toga što će Vestbruk sada igrati u istom timu sa Džoelom Embidom i Nikolom Jokićem sa kojima je često imao ekscese na terenu u utakmicama njihovih timova, i gotovo da nema meča na kome se ne "pokače".

Domaćin Ol stara ove godine je Šarlot od 15. do 18. februara, a glavni događaj se igra 18. februara.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.