USRED MEČA MU REKLI DA JE TREJDOVAN KOD DIVCA: Lebron pobesneo zbog onoga što se desilo zvezdi Dalasa!
Harison Barns i Luka Dončić u borbi za loptu, Foto: AP/Michael Wyke

SUROVO

USRED MEČA MU REKLI DA JE TREJDOVAN KOD DIVCA: Lebron pobesneo zbog onoga što se desilo zvezdi Dalasa!

Zna se da u NBA liga igrači zarađuju vrtoglave sume, ali i da ih u klubu ništa ne pitaju

Objavljeno: 10:03h

Profesionalni sport, naročito u SAD, je surov.

Zna se da u NBA ligi igrači zarađuju vrtoglave sume, ali i da ih u klubu ništa ne pitaju. Dokaz da je to tako je slučaj doskorašnjeg igrača Dalasa Harison Barns koji je u toku meča saznao da je trejdovan u Sakramento.

U finišu susreta sa Šarlotom, iskusni bek je bez reči primio informaciju da više neće igrati za ekipu iz Teksasa, a u zamenu za Barnsa, Kraljevi su u Dalas poslali Džastina Džeksona i Zeka Rendolfa.

Prema saznanjima ESPN, Kingsi žele da ponude Barnsu dugoročni ugovor i on će biti jedna od uzdanica tog tima u borbi za plej-of Zapadne konferencije.

Povodom Barnsovog slučaja se oglasio i Lebron Džejms na Instagramu.

- Pretpostavljam da je ovo u redu pošto su hteli najbolje za franšizu. Trejdovati čoveka dok je još u igri. Ne ulazim u to ko ga je zamenio, jer je to posao i moraš da uradiš ono što je najbolje. Samo želim da se stvari nazovu pravim imenom. Kada igrač želi da promeni sredinu, onda je on sebičan i nezahvalan, a kada uprave trguju, oslabađuju, onda je najbolje za njega. U redu je i jedno i drugo, ali nazovimo stvari onakvima kakve jesu - napisao je Kralj.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.