ŠTA ĆE BITI SA MILOŠEM TEODOSIĆEM? Odluka Klipersa se nimalo neće svideti srpskom pleju!
Miloš Teodosić, Foto: AP/Al Sermeno

TREJD ILI NE

ŠTA ĆE BITI SA MILOŠEM TEODOSIĆEM? Odluka Klipersa se nimalo neće svideti srpskom pleju!

Postoji velika mogućnost da će uskoro potražiti novu sredinu

Objavljeno:

Kapiten reprezentacije Srbije i košarkaš Los Anđeles Klipersa Miloš Teodosić poslednji meč za tim iz Kalifornije odigrao je pre više od mesec i po dana.

Zbog toga postoji velika mogućnost da će uskoro potražiti novu sredinu. Tokom januara je imao povredu kolena, ali to nije jedini razlog zašto je srpski igrač ove sezone odigrao samo 15 mečeva, uz prosečno deset minuta na terenu. Ovo je poslednja godina ugovora srpskog košarkaša sa Klipersima. Kako pišu američki novinari, ekipa iz Los Anđelesa pokušaće da trejduje veterane i igrače kojima ističu ugovori, a među njima je i Srbin.

Već su trejdovali Tobajasa Herisa u Filadelfiju pa je vrlo verovatno da će do kraja trejd roka povući još neke poteze. - Mislim da sigurno neću ostati ovde. Došao sam, video sam kako to izgleda, i nekako više uživam i lepše mi je da igram u Evropi. Tako da sigurno ću se vratiti u Evropu, da li u toku ove sezone ili na kraju, videćemo. Iskreno, malo mi teže ide da se naviknem, ali pokušavam. Inače, ja sam potpuno zdrav, i nemam nikakvih problema što se tiče povreda, tako da videćemo šta će biti u nastavku sezone - rekao je Miloš Teodosić za "Glas Amerike" 22. novembra.

Trejd rok traje do 7. februara pa još Teodosić može da bude ili trejdovan ili otpušten od strane Klipersa. Pored srpskog košarkaša u trejdu bi mogli da se nađu Ejveri Bredli, Marćin Gortat, Danilo Galinari... Klipersima ove sezone nije cilj plej-of i pokušaće da očiste "seleri kep", kao i da skupe što više pikova kako bi na leto pokušali da dovedu Entonija Dejvisa.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.