Dok je Gagi Milosavljević davao izjavu, Lesor mu je prišao iza leđa i počeo da ga proziva zbog Partizana!
Gagi Milosavljević daje izjavu posle poraza od Zvezde, Foto: Adria Media TV

Sad su saigrači

Dok je Gagi Milosavljević davao izjavu, Lesor mu je prišao iza leđa i počeo da ga proziva zbog Partizana!

Gagi je najavio da će igrati za reprezentaciju Srbije protiv Izraela i Estonije

Objavljeno:

Crvena zvezda je lako i ubedljivo savladala Unikahu na oproštaju od Evrokupa uspevši da ubaci i preko 100 poena španskom timu.

Ovaj susret je bio bez ikakvog rezultatskog značaja, jer su crveno-beli ranije izgubili sve šanse za prolaz dalje, dok su se Španci već bili plasirali među Top 8.

Ipak, prema rečima Dragana Milosavljevića to ne može biti opravdanje za lošu igru ekipe iz Malage.

Dragan Milosavljević na meču protiv Crvene zvezde
Dragan Milosavljević na meču protiv Crvene zvezdefoto: Starsport©

- Sigurno je da smo loše izgledali, iako smo pre dva dana igrali tešku utakmicu sa Realom, juče smo putovali ceo dan. Nije opravdanje. Šta je tu je, idemo dalje, čekaju nas bitne utakmice u prvenstvu i Kupu kralja. A što se tiče ove utakmice ušli smo sporo, bez intenziteta, nije bilo agresivnosti u odbrani i nismo stvarno izgledali dobro večeras.

U trenucima dok je davao izjavu, Milosavljeviću se iza leđa privukao Matijas Lesor, bivši igrač Zvezde, i sve vreme ga je tiho prozivao, ponašajući se poput zvezdaša koji su reprezentativcu Srbije i na ovom meču vredljivo skandirali "p***o grobarska".

- Bilo je lepo igrati u Pioniru, uvek volim da dođem u Beograd i Pionir. Nisam se obazirao na povike sa tribina - rekao je Milosavljević o povicima sa tribina.

On bi trebalo da bude deo selekcije Srbije za odlučujuće mečeve u kvalifikacijama za Mundobasket sad u februaru protiv Estonije i Izraela.

- Zavisi od selektora, ali ja mislim da ću biti na raspolaganju. To su dve bitne utakmice, moramo da dobijemo jednu da bismo definitivno otišli na Svetsko prvenstvo i nadam se da ćemo to učiniti već u prvom meču.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.