OGLASIO SE SERGEJ TRIFUNOVIĆ: Za Espreso je prokomentarisao saopštenje Partizana zbog slike s Trinkijerijem!
Sergej Trifunović, Foto: Nemanja Nikolić

SAga se nastavlja

OGLASIO SE SERGEJ TRIFUNOVIĆ: Za Espreso je prokomentarisao saopštenje Partizana zbog slike s Trinkijerijem!

Slika se pojavila na Tviter nalogu glumca

Objavljeno: 17:41h

Fotografija glumca Sergeja Trifunovića sa trenerom košarkaša Partizana Andreom Trinkijerijem i stručnim štabom izavala je pravu lavinu komentara

Slika se pojavila na Tviter nalogu glumca koji je nedavno postao predsednik opozicionog Pokreta slobodnih građana.

KK Partizan se oglasio saopštenjem u kome se navodi da "Partizan veoma ceni svakog svog navijača bez obzira na njegovu nacionalnu, versku, političku ili bilo koju drugu pripadnost. Kao sportski kolektiv od nacionalnog značaja, ponosni smo na činjenicu da ljudi najrazličitijih interesovanja i shvatanja navijaju za Partizan". Takođe je navedeno da se sa velikom odlučnošču odbacuje bilo kakva mogućnost dovođenja kluba ili bilo koga od članova kluba u vezu sa političkim delovanjem pojedinaca koji žele da sportske i navijačke strasti stave u službu ostvarenja svojih političkih ciljeva kao i daje Trifunović upravo to učinio. Na društvenim mrežama reagovao je i predsednik Partizana Ostoja Mijailović.

Kako je Espreso.co.rs ekskluzivno saznao fotografiji Trinkijerija i Sergeja Trifunovića je prethodila jedna situacija.

- Do susreta Trifunovića i Trinkijerija došlo je tako što se glumac u nekom trenutku pojavio u restoranu u kome su partizanovci skromno proslavljali trijumf. Kad je spazio Trinkijerija prišao je i zamolio za fotografiju. Članovi stručnog štaba su objasnili italijanskom treneru da je Trifunović veliki navijač Partizana, pa je Italijan pristao da se fotografiše. U isto vreme, Sergej je zamoljen da se ta slika ne koristi za samopromociju i da se ne objavljuje na društvenim mrežama zbog moguće zloupotrebe u političke svrhe. Trifunović se na to brecnuo i počeo je da viče i da se svađa s njima, te je je napravio scenu u restoranu - rečeno je našem portalu iz kluba.

Novinari portala Espreso.co.rs kontaktirali su glumca kako bi pokušali da raspetljaju ujdurmu koja je nastala oko sporne fotografije.

- Slikao sam se sa trenerom kluba za koji navijam. Ja sam njegov fan u sportu a on moj kao srpskog glumca. Politika nigde nije pomenuta. Ali ako živimo u slobodnoj zemlji zasto se klub ograđuje od vernog navijača? Kome se to klub pravda? Da ne kazem dodvorava - izjavio je Trifunović za naš portal, bez pominjanja incidenta koji se kasnije dogodio.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.