CRNO-BELO OSVAJANJE ZAGREBA: Partizan ubedljiv protiv Cibone!
Košarkaši Partizana savladali su Cibonu u Zagrebu, Foto: Starsport©

aba liga, 18. kolo

CRNO-BELO OSVAJANJE ZAGREBA: Partizan ubedljiv protiv Cibone!

Sva dešavanja sa meča mogli ste da pratite na našem lajv-blogu

Objavljeno:

Košarkaši Partizana preboleli su eliminaciju iz Evrokupa i u Zagrebu ubedljivo savladali ekipu Cibone rezultatom - 83:59.

Ovo je bila prava šok terapija za izabranike Andree Trinkijerija i crno-beli momci su maksimalno ozbiljno pristupili meču i tokom celog susreta su imali i podizali svoju prednost.

Najefikasniji u pobedničkom sastavu bio je Đorđe Gagić sa poena 16, pratili su ga Pejdž sa i Lejndejl sa po 12 koševa, dok je u Ciboni najraspoloženiji sa igru bio Ljubičić sa 18 poena.

Ovo je bila 12 pobeda za Partizan, a Cibona je upisala svoj 11 poraz u ABA ligi.

Uskoro opširnije...

Cibona je naredni protivnik Partizana
Cibona je naredni protivnik Partizana foto: Beta/Branislav Božić

Sva dešavanja sa meča mogli ste da pratite na našem lajv-blogu.

30. minut - Ubedljivo izdanje Partizana u Zagrebu. Crno-beli vode sa 63:46 posle tri četvrtine, a najefikasniji su Gagić sa 16 i Janković sa 11 poena. U timu Cibone ističe se Ljubičić sa 15 postignutih koševa.

20. minut - Izdigli su se crno-beli posle bolnog poraza u Evrokupu pre nekoliko dana. Na poluvremenu vode protiv Cibone rezultatom 41:32. Gagić je najefikasniji u Partizanu sa 10 postignutih poena, Nikola Janković je upisao 9, dok je u taboru Zagrepčana najraspoloženiji Markota sa 11 poena.

10. minut - Gotova je prva četvrtina, Partizan vodi rezultatom 20:16 u Zagrebu. Ljubičić sa 6 poena kod domaćina, odnosno Gagić sa 5 koševa predvode svoje timove posle uvodnih 10 minuta utakmice u dvorani "Dražen Petrović".

16:45 - Sve je spremno za duel u Zagrebu

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.