JOKIĆU, MONSTRUME! Nikola razvalio Hardena i Hjuston proslavljajući odlazak na Ol star! Umalo novi tripl-dabl!
Nikola Jokić u duelu sa Kenetom Faridom, Foto: AP

NBA

JOKIĆU, MONSTRUME! Nikola razvalio Hardena i Hjuston proslavljajući odlazak na Ol star! Umalo novi tripl-dabl!

Srpski reprezentativac je bio inspirisan u susretu sa Roketsima

Objavljeno:

Nikola Jokić ponovo je zablistao punim sjajem i dokazao zašto je samo dan ranije potpuno zasluženo izabran u Ol star tim, a svoju partiju protiv Hjustona je na neki način pripisao tome.

Srpski košarkaš doneo je Denveru prvi trijumf nad Roketsima 136:122 posle 9. uzastopnih poraza, u meču u kome odbrane nisu postojale, što se da videti i po konačnom rezultatu.

Rođeni Somborac je umalo odlazak na Ol star proslavio novim tripl-dablom, a za to mu je nedostajala samo jedna asistencija.

Meč je završio sa 31 poenom, 13 skokova i 9 asistencija te u ovom duelu nadigrao i neverovatnog Džejmsa Hardena koji je stigao do 30-te utakmice sa 30+ postignutih poena.

Ali "Brada" nije mogao sam protiv Jokića i njegovih raspoloženih saigrača, pogotovo što je Malik Bizli imao svoje veče i ostvario rekord karijere sa 35 poena, a istu stvar je uradio i ruki Tori Krejg koji je ubacio 22 koša.

Uz Hardena koji je meč završio sa tačno 30 poena, prilično inspirisan protiv bivšeg tima bio je Kenet Farid koji je ubacio 23.

Denver se sada izjednačio sa Golden Stejtom na prvom mestu Zapada sa skorom 36-15.

NBA, rezultati:

Šarlot - Memfis 100:92 Njujork - Boston 99:113 majami - Oklahoma 102:118 juta - Atlanta 128:112 Denver - Hjuston 136:122

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.