BARKLI I O'NIL SU POZVALI JOKIĆA ČIM JE IZABRAN ZA OL STAR: Devojka mi je plakala, braća vrištala, a ja sam bio kul
Čarls Barkli i Nikola Jokić tokom razgovora, Foto: Printscreen/Twitter/@nuggets

Prva reakcija

BARKLI I O'NIL SU POZVALI JOKIĆA ČIM JE IZABRAN ZA OL STAR: Devojka mi je plakala, braća vrištala, a ja sam bio kul

Srpski centar se uključio uživo u emisiju koju vode 3 NBA legende

Objavljeno: 09:05h

Srbija je čekala i čekala 15 godina i na kraju dočekala svog novog Ol star igrača.

Nikola Jokić je prethodne noći izabran među 14 rezervnih igrača od strane trenera koji će biti podeljeni u dve ekipe, pošto su startne postave već bile ranije poznate posle glasanja navijača, igrača i medija.

- Porodica je bila više iznenađena od mene. Devojka je počela da plače, braća da vrište. Rekao sam im: 'Šta vam je?' - rekao je Jokić u živom uključenju u emisiju sa Šekilom O'Nilom, Čarlsom Barklijem i Kenijem Smitom.

Barkli, čiji je Jokić jedan od miljenik, je tokom razgovora pričao o njegovoj sklonosti ka asistencijama, a manje ka davanju koševa.

- Mogu da dodajem pomalo. To je moja najveća snaga, ako mogu tako da kažem - rekao je Srbin.

Denver na njegovim krilima igra sjajno ove sezone, drugi je tim na Zapadu, a srpski košarkaš je njihov jedini igrač na Ol staru, što je istakao O'Nil.

- U stvari jesam razočaran. Ne samo na glavnom Ol-star meču već i u meču "Zvezda u usponu". Monte Moris igra odlično, Tori Kreg igra izuzetno dobro. Mislim da bi ljudi mogli da pričaju malo više i o njima. Ne samo o meni. Ovo nije sam moj uspeh. Sve je u timu, trenerima. Kada smo počeli sezonu nisam razmišljao o učešću na Ol-staru nego o plej-ofu, možda o finalu, možda čak i o osvajanju titule. Ovo je samo mali trofej za mene, da me motiviše da nastavim da napredujem. Da malo šokiram svet - iskren je bio "Džoker".

Oni su pomenuli i da je Jokić ove sezone postao drugi centar u istoriji po broju ostvarenih tripl-dablova, odmah iza legendarnog Vilta Čemberlena.

- Iznenađen sam. Mislio sam da je više igrača imalo. Mislio sam da ih je Šek imao više. Ali izgleda da nije. Pokušaću da nastavim da radim ono što radim. Da ostavim neko "nasleđe" iza sebe ako to ima smisla - rekao je Jokić.

I potom je usledila šala u kojoj su se prozivali Barkli i O'Nil, Čak je rekao da Šek nije dodavao, a ovaj mu je odgovorio da naravno da nije ni mislio o tome.

- On bar može da skače i blokira šuteva - uskočio je Jokić.

A onda je usledio trenutak kada su objavili i poruku koju mu je poslao saigrač Vil Barton i to koristeći drugi Jokićev nadimak "Big honey".

- Oooo, ne. Više mi se sviđa nadimak Džoker. Ubija me svakog dana. Ne. Prestanite. Preznojavam se sada zbog tog nadimka - rekao je Jokić do su ga Barkli i O'Nil sprdali zbog nadimka koji više priliči ljubavnom tepanju.

Jokić se na kraju zahvalio Barkliju što je ovaj sve vreme verovao u njega i stalno ga hvalio.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.