PARTIZAN BRANI TROFEJ, A TRINKIJERI ZNA RECEPT ZA USPEH: Samo da preživimo prvu utakmicu!
Foto: Starsport©

kup radivoja koraća

PARTIZAN BRANI TROFEJ, A TRINKIJERI ZNA RECEPT ZA USPEH: Samo da preživimo prvu utakmicu!

Kup je nezgodan za favorite - istakao je strateg crno-belih

Objavljeno: 20:43h

Branilac trofeja Partizan će se u četvrtfinalu sastati sa Novim Pazarom, koji sa klupe predvodi bivši igrač crno-belih Oliver Popović. Strateg Partizana Andrea Trinkijeri je istakao da je Kup specifično takmičenje u kojem favorit ne pobeđuje baš svaki put.

Kad igraš ovakve turnire, tri dana, tri utakmice, svaka je druga priča, ali ne smeš da razmišljaš dalje od prve. Čeka nas Novi Pazar, sigurno će biti u najboljoj formi, jer igraju protiv velikog kluba. Kup je nezgodan za favorite, želim da preživim prvu utakmicu, pa ću onda da mislim na drugu, rekao je Trinkijeri, a preneo RTS.

Mega će odmeriti snage sa Borcem iz Čačka, kojeg trener ekipe iz Sremske Mitrovice Dejan Milojević smatra najtežim protivnikom u ovoj fazi takmičenja.

To je jedna od najkvalitetnijih ekipa u našem prvenstvu i sigurno su kadri da nas pobede. Mi imamo problema sa povredama, ali bez obzira na to svakako smo favoriti. Posle ide Zvezda, najteži protivnik i daćemo sve od sebe, kazao je Milojević.

Milojević i Trinkijeri
Milojević i Trinkijerifoto: Starsport©

FMP je za rivala u četvrtfinalu dobio Sveti Đorđe. Trener Pantera Vladimir Jovanović objasnio je značaj učešća ekipe iz Žitišta na finalnom turniru.

Čestitam na uspehu, jer bi on mogao da pokrene košarku u manjim sredinama. Nadam se da hoće. Posle očekujemo polufinale protiv Partizana, to jeste realno, ali u košarci i sportu se ne desi uvek šta je realno, tako da ćemo o tome razmišljati kad do toga dođe - dodao je Jovanović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.