BOGDAN I BELI UNIŠTILI ATLANTU: Može alej-up, a može i malo iza leđa! Ludačke asistencije Srbina!
Bogdanović je odigrao odličnu utakmicu, Foto: AP

nba liga

BOGDAN I BELI UNIŠTILI ATLANTU: Može alej-up, a može i malo iza leđa! Ludačke asistencije Srbina!

Uz njih dvojicu su se istakli Džajls sa 20 poena, a najveći broj njih je postigao upravo posle Bogdanovih asistencija, kao i Badi Hild sa 18 koševa

Objavljeno:

Sakramento Kingsi su razvalili Houkse 135:113, a među glavnim igračima bili su Srbi. Bjelica kao da je počeo da se pomalo diže posle ispodprosečnih partija u prethodnom periodu, pa je sada za 21 minut na terenu postigao 12 poena uz 8 skokova. Bogdanovića, sa druge strane, nije toliko služio šut u ovom meču (3/10 za 3 poena), pa je rešio da se bavi razigravanjem ostalih saigrača. Uz 16 poena je podelio i još 7 asistencija, ali kakvih. Prvo je bacio dva alej-up pasa u prvom poluvremenu, a onda je u drugom bila i asistencija u prodoru iza leđa od koje je odbrana Houksa ostala ukopana.

Bila je to demonstracija "košarkaškog vica" karakterističnog za školu košarke na ovim prostorima. Uz njih dvojicu su se istakli Džajls sa 20 poena, a najveći broj njih je postigao upravo posle Bogdanovih asistencija, kao i Badi Hild sa 18 koševa. U timu Atlante jedino Jang dobar sa 23 poena.

Luka Dončić je odigrao svoj prvi meč u kultnoj dvorani "Medison Skver Garden". Iako se pre utakmice nije osećao dobro, igranje na ovom mestu nije želeo da propusti. I doprineo je Dalasovoj pobedi 114:90 nad Niksima sa 16 poena, 8 skokova i 5 asistencija, što je odličan učinak za nekoga ko je bolestan.

Bilo je tu opet nekih vanserijskih poteza kojima je oduševio i njujoršku publiku. U ekipi Maveriksa najefikasniji je bio Barns sa 19 poena, a Metjuz je ubacio 17, koliko i najefikasniji igrač Niksa Noks. NBA, rezultati: Boston - Šarlot 126:94 Majami - Čikago 89:105 Njujork - Dalas 90:114 Vašington - Indijana 107: 89 Minesota - Memfis 99:97 Nju Orleans - Denver 99:105 Sakramento - Atlanta 135:113 Portland - Juta 132:105

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.