OVO JE TEŠKO DA SE PODNESE: Renfro je imao šta da poruči posle poraza - ispadanje iz Evrokupa nije kraj!
Aleks Renfro je teško podneo poraz, Foto: Starsport©

evrokup

OVO JE TEŠKO DA SE PODNESE: Renfro je imao šta da poruči posle poraza - ispadanje iz Evrokupa nije kraj!

Partizan je posle ovog poraza ostao bez šanse za prolazak u nokaut fazu Evrokupa kolo pre kraja druge runde, dok je litvanski klub i dalje u igri

Objavljeno:

Plejmejker Partizana Aleks Renfro smatra da je ekipa napravila najviše grešaka u prvoj četvrtini, kada je Ritasu dopustila da postigne 30 poena.

- Nesrećan kraj. Takvi završeci su teški za podneti, ali se nažalost događaju. Mogli smo da sedimo sada ovde radosni i srećni zbog pobede da je Parahovski promašio, ali je nažalost pogodio - istakao je Renfro i dodao:

- U prvoj četvrtini smo imali problema sa odbranom, dopustili smo im previše poena. Mislim da su tokom poslednjeg napada imali dva skoka. Igrač kojeg sam čuvao je imao jedan i pripao im je poslednji šut. Da smo sprečili da dođu do skokova u napadu, mogli smo da prelomimo meč u svoju korist.

Upitan kako će, kao iskusan igrač, posavetovati svoje mlađe saigrače, na koji način da se nose sa ovakvim porazima, Amerikanac je izjavio:

- Kraj našeg učešća u Evrokupu ne znači naš kraj. Lako je ući u svlačionicu pognute glave, misleći o svim stvarima koje si mogao da učiniš, a nisi. Moramo da razmislimo o tim stvarima koje su se desile, da se vratimo treninzima i da radimo. Moramo da izvučemo pouku iz ovoga, da se poboljšavamo svakodnevno i da se postaramo da nam se ovakve stvari više ne ponavljaju - zaključio je novajlija u crno-belom dresu.

Partizan je posle ovog poraza ostao bez šanse za prolazak u nokaut fazu Evrokupa kolo pre kraja druge runde, dok je litvanski klub i dalje u igri.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.