IMALI SMO SRCE I MU*A: Trinkijeri iskreno o svom timu, a Grobarima je uputio posebne reči!
Andrea Trinkijeri, Foto: Starsport©

teško veče

IMALI SMO SRCE I MU*A: Trinkijeri iskreno o svom timu, a Grobarima je uputio posebne reči!

- Za mene je imperativ da pronađem tri pametne rečenice da kažem mojim igračima sutra na treningu

Objavljeno:

Posle poraza u triler završnici od Ritasa, trener Partizana Andrea Trinkijeri je ocenio da njegov tim nije zaslužio plasman u četvrtfinale Evrokupa.

- Kao što smo očekivali utakmica je bila teška. Bili su bolji, ali smo imali priliku da preokrenemo rezultat u poslednjoj četvrtini. Uspeli smo da povedemo, ali ne i da odbranimo koš. Kada ne odbraniš koš 2.7 sekunde pre kraja, ne zaslužuješ pobedu, rekao je Trinkijeri i nastavio:

- Nismo zaslužili da idemo među osam najboljih. U Monaku nismo bili u stanju da odbranimo 20 sekundi, nismo ni danas. To je veliki nedostatak u našoj igri, našoj koncentraciji. Trudili smo se, borili, ali kada ponovite iste greške niste za Top 8. Nisam ljut, to nam je izazov da budemo bolji. Znam kakvi smo bili kada smo počeli. U Monaku smo zabrljali sve, danas smo imali srce, muda, stomak, ali nismo zaslužili pobedu. Naši navijači su, za razliku od nas, spremni za Top 8. Hvala im još jednom za podršku. Ako je ova institucija nešto posebno, ova utakmica će biti prekretnica za sve, igrače, trenere, navijače, klub…

Andrea Trinkijeri
Andrea Trinkijeri foto: Starsport©

Na pitanje da li je važnost utakmice negativno uticala na njegove igrače, trener Partizana je odgovorio:

– U životu mora samo da se umre, što kasnije to bolje. Imperativ za ove igrače je da svaki dan ponosno nose dres. Nijedan drugi imperativ nemaju. Za mene je imperativ da pronađem tri pametne rečenice da kažem mojim igračima sutra na treningu, zaključio je Trinkijeri.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.