LUDI SRBIN OPET LUDOVAO: Konferencija od 27 sekundi uz poruku da je Finiks opljačkan zabezeknula novinare!
Greg Popović je samo 27 sekundi pričao sa novinarima, Foto: Printscreen/Youtube/Swish Daily

A njegov tim pobedio

LUDI SRBIN OPET LUDOVAO: Konferencija od 27 sekundi uz poruku da je Finiks opljačkan zabezeknula novinare!

Bio je jako besan na svoje igrače koji su ipak uspeli da pobede

Objavljeno:

Greg Popović je još jednom ostavio košarkašku javnost zabezeknutu svojim nastupom na konferenciji posle jedva izvojevanje pobede nad Finiksom.

"Ludi Srbin", kako je sam sebe prozvao svojevremeno, ukupno se obraćao novinarima 27 sekundi i u tom periodu silno nahvalio ekipu Finiksa i našeg Igora Kokoškova, uz poruku da su opljačkani u meču u kome je njegova ekipa pobedila.

- Baš smo imali sreće u ovoj pobedi. Mislim da su nas oni nadigrali. Mislim da su nas trenerski nadmudrili. Mislim da su nas fizički nadjačali, a i nadmašili u egzekuciji. Nismo ih poštovali, nismo poštovali ni samu košarku. Nismo igrali jedni za druge. Bila je to jedna patetična partija, a Feniks je pritom opljačkan - rekao je Popović posle meča i iznenadio sve novinare.

Na dalja pitanja nije odgovarao, a bilo je jasno da je jako besan i ljut zbog igre njegovih igrača u duelu sa najslabijim timom lige.

San Antonio je do pobede došao košem Rudija Geja u poslednjoj sekundi, a zbog nastupa na ovom meču Popović se izvikao na igrače u svlačionici.

Nije poznato na koje tačno je situacije mislio Amerikanac srpskog porekla kada je rekao da je Finiks opljačkan u ovom meču.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.