NAŠ DEO MORAMO DA ODRADIMO DO KRAJA: Tomić upozorava da nije sve gotovo!
Milan Tomić, trener Crvene zvezde, Foto: Starsport©

top 16, evrokup

NAŠ DEO MORAMO DA ODRADIMO DO KRAJA: Tomić upozorava da nije sve gotovo!

Tomić je istakao da je pobeda ključ, bez obzira što njegov tim zavisi od drugih rezultata u grupi G Top 16 faze Evrokupa

Objavljeno: 11:43h

Crveno-beli su uoči petog kola Grupe G treći sa skorom 1-3, Limož je bez pobede, dok je Unikaha na 3-1 i neophodan je trijumf Valensije, koja je već obezbedila Top 8, kako bi Zvezdi ostale teoretske šanse.

Trener Zvezde Milan Tomić izjavio je da tim mora da pobedi Limož i uradi sve što je do njega za nadu u prolaz dalje.

Zvezda mora da pobedi u preostala dva meča u TOP 16 fazi Evrokupa i nada se trijumfu Valensije nad Unikahom da bi se domogla četvrtfinala. Večeras u 21.00 crveno-beli gostuju Limožu, a kvota na dvojku je 1,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Limož - Crvena zvezda.

Tomić je istakao da je pobeda ključ, bez obzira što njegov tim zavisi od drugih rezultata u grupi G Top 16 faze Evrokupa. - Jako nam je značajno da dobro odigramo, moramo da budemo maksimalno spremni, iako je situacija sada 50-50, zavisimo i od drugih rezultata u grupi. Zato naš deo moramo da odradimo do kraja u naredne dve utakmice i dođemo do pobeda, pa ćemo videti za šta će to biti dovoljno - rekao je Tomić.

Košarkaši Crvene zvezde imaju imperativ pobede u Francuskoj
Košarkaši Crvene zvezde imaju imperativ pobede u Francuskoj foto: Starsport©

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.