DIVAC IMA OPASNE VESTI ZA BOGDANA I BJELICU: Ovo će da promeni MNOGE STVARI u NBA ligi!
Vlade Divac bi da dovede Marka Gasola u Kingse, Foto: AP

pojačanje

DIVAC IMA OPASNE VESTI ZA BOGDANA I BJELICU: Ovo će da promeni MNOGE STVARI u NBA ligi!

Ipak, ugovor traje do kraja sezone, pa bi moglo da se ispostavi da će Kingsi, ukoliko do transfera uopšte dođe, možda Španca „iznajmiti“ na tek 30 mečeva.

Objavljeno: 09:58h

Krajnji rok za obavljanje trejdova u NBA se bliži, a Memfis Grizlisi su već ranije najavili da čekaju ponude za dvojicu svojih najvećih zvezda - Marka Gasola i Majkla Konlija.

Prema navodima, generalni menadžer Sakramento Kingsa Vlade Divac zainteresovan je za usluge sjajnog španskog centra.

Ipak, postoji problem koji bi mogao znatno da oteža razmenu koja uključuje mlađeg brata Gasola – Grizlisi su odlučni da se putem trejda reše i jednog od najgorih ugovora u ligi – ogromne plate krilnog igrača Čendlera Parsonsa.

Mark Gasol u dresu Memfisa
Mark Gasol u dresu Memfisa foto: AP

U slučaju da se trejd kompletira, Gasol, koji igra svoju 11. sezonu u NBA, ponovo će sarađivati sa trenerom iz Memfisa Dejvidom Jejgerom. Gasol je tokom čitave NBA karijere član „Grizlija“, a uskoro će napuniti 34 godine.

Ipak, Gasolov ugovor traje do kraja sezone, pa bi moglo da se ispostavi da će Kingsi, ukoliko do transfera uopšte dođe, možda Gasola „iznajmiti“ na tek 30 mečeva.

Kingsi su jedno od najprijatnijih iznenađenja NBA sa po 25 pobeda i poraza i bore se za mesto u doigravanju u Zapadnoj konferenciji, iako im se pred početak sezone predviđao plasman na samom dnu.

BONUS VIDEO:

(Еspreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.