LEGENDA IMA REČ: Dražen Dalipagić se izvinio Grobarima!
Dražen Dalipagić, Foto: Starsport©

VELIKAN SVETSKE KOŠARKE

LEGENDA IMA REČ: Dražen Dalipagić se izvinio Grobarima!

Bio je specijalan gost na meču Mege i Partizana

Objavljeno:

Legenda svetske košarke Dražen Dalipagić je bio gost Partizana na meču protiv Mege u okviru 16. kola Aba lige.

Jedini Srbin koji se zbog igračkog umeća našao u Kući slavnih u Springfildu ostavio je ogroman trag u Italiji, a nakon godinu dana posetio je jednu košarkašku utakmicu u glavnom gradu Srbije.

- Došao mi je stari prijatelj iz Italije u društvu važnog čoveka Detroit Pistonsa, pa sam im bio neka vrsta domaćina. Čak smo u petak bili na treningu, potom otišli sa Andreom Trinkijerijem na večeru, pretresli stanje u našoj, italijanskoj i evropskoj košarci - rekao je legendarni Dražen Dalipagić.

Spiker je u jednom trenutku u dvorani "Aleksandar Nikolić" pozdravio čuvenog košarkaša i osvajača pregršt medalja, a momentalno je usledio gromoglasan aplauz Grobara.

- Nisam čuo spikera, prijatelj mi kaže „čini mi se da je izgovorio tvoje ime“. Pala mi je na pamet anegdota kada su predstavljane Simona Halep, u tom trenutku broj 1 na ATP listi, i Serena Vilijams. Spiker je čitao ...“a sada izlazi najbolja igračica na svetu“...i izađe Serena i shvati da nije ona najbolja već Halepova. Tako i ja nisam ustao jer nisam bio siguran da sam predstavljen. Ako sam pogrešio, izvinjavam se navijačima Partizana.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.