ZVEZDI OSTALA JOŠ SAMO NADA: Posle meča Unikahe i Limoža jasno je šta mora da se desi da crveno-beli prođu dalje!
KK Crvena zvezda, Foto: Starsport©

TOP 16 EVROKUPA, 4. KOLO

ZVEZDI OSTALA JOŠ SAMO NADA: Posle meča Unikahe i Limoža jasno je šta mora da se desi da crveno-beli prođu dalje!

Ukoliko Unikaha pobedi Valensiju, izabranici Milana Tomića su sigurno završili učešće u Evrokupu

Objavljeno:

Košarkaši Limoža izgubili su od Unikahe na domaćem terenu u četvrtom kolu grupe G TOP 16 faze Evrokupa sa 78:77.

Iako je Unikaha imala prednost na poluvremenu susreta (40:38), Limož je uspeo da preokrene i da održava vođstvo. Međutim, nije uspeo da poveća prednost pošto se španski tim približio na početku poslednjeg minuta - 73:72.

Zahvaljujući Robertsu sa linije slobodnih bacanja, Unikaha je napravila seriju od 4:0 na četiri sekunde do kraja. Uspeo je Limož da se približi na minus jedan, ali su na kraju slavili gosti sa 78:77.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Za Crvenu zvezdu poraz Limoža je loša vest pošto sada crveno-beli moraju da pobede i Unikahu na domaćem i Limož na gostujućem terenu. Ukoliko Unikaha pobedi Valensiju, izabranici Milana Tomića su sigurno završili učešće u Evrokupu. Sa druge strane, ukoliko crveno-beli trijumfuju protiv Limoža, a Unikaha uzgubi, Zvezdi će biti dovoljan trijumf sa više od pet poena razlike u Beogradu u šestom kolu protiv španske ekipe za prolaz dalje.

U grupi F, Lokomotiva je pobedila Ulm sa 88:76 i obezbedila četvrtfinale. Andora je bila bolja od Zenita sa 86:74 u grupi H, dok je Uniks savladao Cedevitu u Zagrebu sa 100:83 i eliminisao hrvatski tim iz daljeg takmičenja u Evrokupu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.