Da li je Kikanoviću teže kad izgubi od Partizana u Zvezdinom ili Monakovom dresu?!
Elmedin Kikanović, Foto: Espreso.co.rs

ŠALA POSLE MEČA

Da li je Kikanoviću teže kad izgubi od Partizana u Zvezdinom ili Monakovom dresu?!

Kneževi nisu uspeli da pobede na domaćem terenu i približe se sledećoj rundi takmičenja

Objavljeno:
Aleksa Radosavljević

Monako je izgubio od Partizana u četvrtom kolu grupe E TOP 16 faze Evrokupa.

Iako su slavili u Beogradu (bilo je 71:68), Kneževi nisu uspeli da pobede na domaćem terenu i približe se sledećoj rundi takmičenja.

- Očekivali smo da će Partizan odigrati bolje i da će pokazati reakciju. Mi nismo igrali na svom nivou, imali su više energije i sasvim zasluženo su pobedili. Gledajući generalno, mislim da smo iz ove utakmice izvukli maksimum, jer smo na tri minuta do kraja smo gubili devet razlike i zbog međusobnog skora na kraju izvukli tri razlike. Imali smo i dosta sreće, jer je Janković promašio zicer - rekao je Elmedin Kikanović, centar Monaka.

Pobeda nad crno-belima značila bi Monaku mnogo pred poslednja dva duela u grupi pa bi se reklo i da su igrači domaćeg tima malo potcenili goste.

- Nismo ih potcenili. Partizan je izuzetno dobra ekipa, svakako će odigrati bolje nego što je to bio slučaj u "Pioniru". Gledajući sad, naravno da nam je žao što u "Pioniru" nismo zadržali veću razliku, ali dobro. Situacija je takva kakva jeste. Imali smo šansu da jednom nogom već zakoračimo u četvrfinale, sa pobedom nismo. Do kraja dočekujemo Albu i idemo Ritasu. Mislim da je opet sve u našim rukama i takođe nas očekuje važna utakmica u francuskom prvenstvu. Ovo je bila dobra utakmica, na mali broj poena kako smo i očekivali. Čestitam Partizanu na pobedi - dodao je Kikanović.

Dres Crvene zvezde Kikanović je nosio od 2007. do 2010. godine i takođe igrao protiv crno - belih pa je neizbežno pitanje bilo koji mu je poraz teže pao - u Zvezdinom ili u Monakovom dresu.

- Ne znam, nisam razmišljao o tome. Iz ovog dvomeča smo na plus jedan tako da dva kola do kraja nije loša situacija. Naravno da smo očekivali pobedu, ali eto, šta je tu je. Dočekujemo Albu i nadamo se najboljem do kraja - dao je diplomatski odgovor Kikanović.

Na kraju je novinar konstatovao da je u Zvezdi ipak bilo malo teže.

- To si ti rekao - kroz osmeh mu je uzvratio Kikanović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.