MA, KOJE GOSTOVANJE, OVO JE BILO KAO KOD KUĆE! Renfro oduševljen podrškom Grobara u Monte Karlu!
Aleks Renfro je bio najbolji pojedinac Partizana, Foto: Adria Media TV

Važni su napredak i borba

MA, KOJE GOSTOVANJE, OVO JE BILO KAO KOD KUĆE! Renfro oduševljen podrškom Grobara u Monte Karlu!

Amerikanac ističe da ako budu pobeđivali onda koš razlika neće biti bitna

Objavljeno: 22:22h
Aleksa Radosavljević

Veliku pobedu ostvario je Partizan na gostovanju u Monte Karlu. Crno-beli su slavili protiv Monaka i tako uzvratili "brejk" i zadržali svoje šanse za prolazak u četvrtfinale Evrokupa.

Aleks Renfro bio je najbolji pojedinac u redovima srpskog kluba, a posebno se istakao u prelomnim trenucima utakmice u drugom poluvremenu.

- Srećan sam zbog pobede. Došli smo ovde, oni su nas dobro isprašili u prošloj utakmici. Zato smo ovde odigrali tvrdo i izborili smo pobedu. To je važno za nas i srećni smo zbog toga. Uživaćemo jedan dan, a onda nazad na posao - rekao je Renfro.

On očekuje da ekipa nastavi u ovom stilu i ritmu.

- Očekujem da ćemo nastaviti da se borimo, da dajemo 100% od sebe i da radimo naporno svakog dana, to su naša očekivanja. Šta se dešava na utakmicama, to ćemo videti. Borba i napredak - to su bile reči koje je aspostrofirao Amerikanac.

Šteta je što crno-beli nisu uspeli da nadoknade minus iz prvog meča od četiri poena, iako su imali prednost od 6 poena, ali je onda faul pri šutu za tri poena nad Gladirom učinio da domaćin sa penala izbori poraz od samo minut tri.

- Koš razlika ima važnost samo ako gubimo utakmice. Ako budemo pobeđivali, ako budemo u svaku utakmicu ulazili kao danas, sa željom za pobedom, onda to neće imati nikakvog značaja.

Renfro nije zaboravio ni fantastične navijače koji su bodrili tokom čitavog meča ekipu.

- Neverovatno! Neverovatno! Ovo je bilo kao da smo igrali kod kuće. Naši navijači su došli, cenimo to, pozdravljam ih sve. I one koji su nas ovde bodrili i one koji su gledali utakmicu kod kuće. Hvala svima - poručio je plejmejker crno-belih.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.