SIMBOLIKA BROJA 17: Zvezda slavila sa 17 razlike, Milan Tomić igračima zamera zbog 17 stvari!
Milan Tomić, Foto: Starsport©

CARSKI...

SIMBOLIKA BROJA 17: Zvezda slavila sa 17 razlike, Milan Tomić igračima zamera zbog 17 stvari!

Interesantna izjava trenera crveno-belih

Objavljeno:

Posle lagane pobede Crvene zvezde nad FMP-om od 79:62 posle koje su crveno-beli stigli do 16. pobede u ABA ligi čime suvereno drže prvu poziciju, a još su se i zvanično plasirali u plej-of, trener Milan Tomić bio je zadovoljan, ali je u svom stilu uputio na neke zamerke koje ima na račun igre svojih košarkaša.

- Sigurno bih prvo čestitao igračima na pobedi. Ono što bih mogao da zamerim je 17 grešaka. Mislim da smo odradili profesionalno posao. Mislim da je igračima više u glavi bila utakmica protiv Valensije, ali moj posao je bio da ih pripremim da se dobije ova utakmica, a oni su to uradili. Mogu da im čestitam na pobedi, ne i na dobroj igri, i ostaje mi da im zamerim na 17 izgubljenih lopti - jasan je Tomić, dete Radničkog sa Crvenog krsta.

Vladimir Jovanović
Vladimir Jovanović foto: Starsport©

Sa druge strane, trener FMP-a Vladimir Jovanović kaže da je njegov tim ušao bojažljivo u utakmicu.

- Čestitam Crvenoj zvezdi na zasluženoj pobedi i želim joj puno sreće u nastavku prvenstva. Mislim da smo mi ušli bojažljivo u utakmicu i sa manje energije od protivnika. Barem je tako izgledalo u prvoj četvrtini. Mi smo šutirali poražavajuće sa linije slobodnih bacanja, a nije bilo bolje ni u šutu sa tri poena, a sa takvim procentima ne možemo ni da se nadamo boljem rezultatu. Drago mi je što smo uspeli u trećoj četvrtini da pokažemo reakciju i smanjimo minus. To nam je za nauk da mora da se igra od početka do kraja i trudićemo se da to ispravimo - rekao je Jovanović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.