KAZINS SE VRATIO NA VELIKU SCENU: Voriorsi bolji od Klipersa, Bobi i Teo nemi posmatrači!
Klej Tompson "u letu" protiv Klipersa, Foto: EPA

nba liga

KAZINS SE VRATIO NA VELIKU SCENU: Voriorsi bolji od Klipersa, Bobi i Teo nemi posmatrači!

U duelu sa Los Anđeles Klipersima debitovao je Demarkus Kazins, koji nije igrao skoro godinu dana

Objavljeno:

U toku noći između petka i subote odigrano je sedam utakmica u okviru košarkaške NBA lige.

Navijači Golden stejt Voriorsa, konačno su dočekali da vide svoj kompletan ,,drim tim” na parketu ove sezone, pošto je u duelu sa Los Anđeles Klipersima debitovao Demarkus Kazins, koji nije igrao skoro godinu dana.

Bilo je ovo posebno veče za popularnog Bugija, a u svojoj premijernoj utakmici u dresu ,,Ratnika” uspeo je da postigne 14 poena i sakupi šest uhvaćenih lopti. Uz to, tokom meča je dobijao ovacije zbog svog povratka, te je celokupnu utakmicu opisao kao jedan od najboljih dana u njegovom životu.

Demarkus Kazins u društvu saigrača
Demarkus Kazins u društvu saigrača foto: AP

Od sredine druge deonice, Golden stejt je ubacio u ,,petu brzinu” i zaigrao mnogo bolje, pa tako ekipa Stiva Kera nije imala ozbiljnijih problema u Los Anđelesu. Stef Kari je postigao 28 poena uz, veoma slab procenat šuta za tri poena. Odlični plejmejker je pogodio tri trojke iz 11 pokušaja. Pored Karija, istakao se i Kevin Durent sa 24 postignuta poena.

Na drugoj strani, Tobajas Heris je šampionu uspeo da ubaci 28 poena, a Šej Gildžeus-Aleksander 24. Kao po običaju, Miloš Teodosić i Boban Marjanović nisu dali doprinos u ovoj utakmici Klipersa. Teo bez minuta, Bobi samo tri.

U Bostonu je odigran interesantan duel između domaćih Seltiksa i Memfis Grizlisa. Gosti su uspeli da se vrate nakon zaostatka od 16 poena i sve se to dogodilo u drugoj deonici. Rezultatska klackalica trajala je sve do poslednje četvrtine kada je Boston uspeo da dođe do nimalo lakog trijumfa.

Detalj sa meča Seltiksa i Grizlija
Detalj sa meča Seltiksa i Grizlija foto: AP

Za slavlje domaćih pobrinuo se Kajri Irving koji je postigao 38 poena, pritom je imao 11 skokova, dok je iza njega bio Markus Smart sa 20 poena. Poraženi sastav je predvodio Džaren Džekson sa 23 poena, a izvrstan je bio i Mark Gasol, ali ne u poenterskom učinku. Španac je meč okončao sa četiri poena, ali je pored toga imao 11 skokova i 12 asistencija.

Rezultati, NBA liga:

Boston Seltiks – Memfis Grizlis 122:116 Detroit Pistons – Majami Hit 98:93 Orlando Medžik – Bruklin Nets 115:117 Minesota Timbervulfs – San Antonio Spars 113:116 Juta Džez – Klivlend Kavalirs 115:99 Los Anđeles Klipers – Golden stejt Voriors 94:112 Portland Trajlblejzers – Nju Orelans Pelikans 128:112

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.