JOKIĆ JE OVOM UTAKMICOM POKAZAO NEŠTO BITNO: Cela NBA liga sada zna - DENVER ĆE BITI PROBLEM U PLEJ OFU! (VIDEO)
Nikola Jokić, jedan od najboljih igrača u NBA, Foto: AP

Srbin nastavlja da dominira

JOKIĆ JE OVOM UTAKMICOM POKAZAO NEŠTO BITNO: Cela NBA liga sada zna - DENVER ĆE BITI PROBLEM U PLEJ OFU! (VIDEO)

Nova žrtva Nagetsa bili su Čikago Bulsi

Objavljeno: 07:10h

Najbitnija osobina šampionskih timova i igrača je da podnesu poraz i već sledeće veče nastave tamo gde su stali, kao da ništa nije bilo. Ovu osobinu sinoć su pokazali Denver Nagetsi i njihov najbolji igrač, Nikola Jokić, a ostatak NBA lige trebalo bi da bude veoma zabrinut zbog toga.

Posle užasnog poraza od Golden Stejta (142:111), Nagetsi, a pogotovo Jokić, pokazali su da ove sezone utakmice koje bi možda jedva dobili prošle pobeđuju rutinski i ubedljivo. Pobeđen je Čikago sa 135:105, a Nikola, koji je i te kako bio sklon oscilacijama, gotovo na svakom meču flertuje sa tripl dablom.

Tako je i sinoć, za samo 25 minuta na terenu (koliko je i bilo potrebno da se slomi Čikago) postigao 18 poena, imao 8 skokova i 11 asistencija (šut iz igre 6-18, 0-3 trojke i 6-6 sa linije slobodnih bacanja).

Treba li pominjati da je i ovog puta Nikola strašno zabavljao publiku u Pepsi centru, potezima koji dižu čoveka na noge (videćete ih sve ispod).

Najefikasniji u timu Nagetsa bio je Džamal Marej, koji je 22 od svojih 25 poena postigao u 3. četvrtini.

Finan Lauri Markanen postigao je 27 poena i bio najbolji strelac Čikaga, a prednost Denvera u jednom trenutku bila je i 40 poena.

Potez utakmice, koji je naterao publiku da viče "MVP, MVP" bio je Jokićev, kada je prošao kroz odbranu Bulsa, sakrio loptu iza leđa i pogodio za dva poena, uz faul i slobodno bacanje.

Sledeća utakmica Nagetsa je kod kuće, protiv Klivlenda, znači lagana pobeda.

Ovo je partija Nikole Jokića:

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.