Brutalno iskreni odgovor Đorđevića Grcima zašto je izgubio od Zvezde, a pobedio Fener!

Čisto da ih podseti

Brutalno iskreni odgovor Đorđevića Grcima zašto je izgubio od Zvezde, a pobedio Fener!

Srpski selektor je u svom maniru i bez previše pardona objansio situaciju oko svega što se dešavalo poslednja dva meseca u timu "zelenih"
Objavljeno: 09:12h

Košarkaši Panatinaikosa su u četvrtak uspeli da nanesu prvi poraz Fenerbahčeu u Top 16 fazi Evrolige i tako se približe dodatno plasmanu u četvrtfinale. Međutim, ono što je medije u grčkoj najviše zanimalo jeste kako su "zeleni" uspeli da pobede jednu od najboljih evropskih ekipa koja slovi za glavnog favorita za osvajanje takmičenja, a da pre toga izgube od Crvene zvezde na svom terenu. Odgovor na to im je dao trener Atinjana Aleksandar Saša Đorđević.

- Jesmo izgubili od Zvezde, ali znate li da sam ja selektor Srbije, a tamo se, ipak, igra dobra košarka. I ne samo da u tom Zvezdinom timu imam petoricu reprezentativaca, već smo i kao reprezentacija pre dve godine dobili Grčku 20 razlike na Mundobasketu u Španiji - odgovorio je bez pardona Đorđević. Srpski selektor je dodao i da je ekipa sada pojačana i uigranija, tako da ekipa ide prema onome što je njegov cilj, ali on nije hteo da otkriva šta je to. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.