NEKADA JE POTREBNO DA PODBACITE, I TO BAŠ MNOGO: Jokić posle debakla citirao Denzela Vošingtona!
Nikola Jokić, Foto: Profimedia

CARSKA IZJAVA

NEKADA JE POTREBNO DA PODBACITE, I TO BAŠ MNOGO: Jokić posle debakla citirao Denzela Vošingtona!

Slavni američki glumac, koji je dobio dva Oskara, održao je čuveni motivacioni govor diplomcima Dilard univerziteta 2017. godine

Objavljeno:

Srpski košarkaš Nikola Jokić dao je veoma interesantnu izjavu posle rekordnog poraza Denver Nagetsa od Golden Stejt Voriorsa.

Citirao je legendarnog glumca Denzela Vošingtona.

- Denzel Vošington je rekao da je potrebno da podbacite, i to baš mnogo. Potrebno je da pretrpite neuspeh, pa da posle razmišljate o tome šta ste radili dok ste se peli na vrh.

Slavni američki glumac, koji je dobio dva Oskara, održao je čuveni motivacioni govor diplomcima Dilard univerziteta 2017. i tom prilikom rekao još neke stvari. Od "Na svemu što sam ostvario, mogu samo da zahvalim Božjoj milosti. To je bio poklon. Nisam se ja držao Njega, ali On jeste mene", preko "Nije važno koliko novca zarađujete, važno je šta radite s onim što imate", do pomenutog segmenta koji je Jokić delimično citirao.

- Nemojte da se plašite da doživite veliki neuspeh. Nemojte da se plašite da sanjate velike stvari. Ali, zapamtite, snovi bez ciljeva su samo snovi. I, kao takvi, na kraju vam samo donesu razočaranje. Ja sebi svakog dana dam neki cilj. Nekada je to i samo - hajde da ne opsujem ili da ne ogovaram druge - istakao je popularni Jokara.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.