GROBARI, POTREBNI STE PARTIZANU! Osveta je iza ugla, na vama je samo da uradite jednu stvar!
Grobari, Foto: Starsport©

DOK JOŠ IMA MESTA

GROBARI, POTREBNI STE PARTIZANU! Osveta je iza ugla, na vama je samo da uradite jednu stvar!

Očekuje se da vrlo brzo svi kapaciteti budu popunjeni

Objavljeno:

Partizan u četvrtom kolu Top 16 faze Evrokupa gostuje Monaku 22. januara, samo sedam dana posle poraza u Hali Pionir od ovog više nego nezgodnog i atraktivnog rivala.

Kako bi poznata navijačka pesma najvatrenijih pristalica crno-belih "Gde god ti da igraš tu su tvoji Grobari..." dobila doslovni smisao pobrinula se uprava beogradskog tima.

Zainteresovani navijači koji žele da bodre voljeni klub u Kneževini moći će to da učine pošto je Partizan organizovao put na utakmicu, o čemu smo već pisali, ali vas sada podsećamo dok još ima mesta.

Polazak čarter letom iz Beograda zakazan je za 21. januar u jutarnjim časovima, a povratak posle utakmice dan kasnije. Dolazak u Beograd planiran je oko dva ujutru.

Aranžman po ceni od 59.000 dinara obuhvata: avio prevoz (Air Serbia B733) na relaciji Beograd – Nica – Beograd, autobuske transfere u Nici i Monaku (autobusi visoke turističke klase), smeštaj u hotelu 4* u dvokrevetnim sobama na bazi noćenja sa doručkom, izlazak iz soba 22. januara do 15 časova, ulaznice za utakmicu i putno osiguranje, dok doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 6.000 dinara.

Zainteresovani mogu da se prijave na brojeve telefona 011 3690 855, 3691 327 i 064 820 8068.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.