MILANA TOMIĆA BOLI GLAVA PRED IGOKEU: Trener Zvezde u silnim problemima zbog povređenih igrača!
Milan Tomić i Ognjen Dobrić očekuju dobar meč protiv Igokee, Foto: Beta/Branislav Božić

ZVEZDA U LAKTAŠIMA

MILANA TOMIĆA BOLI GLAVA PRED IGOKEU: Trener Zvezde u silnim problemima zbog povređenih igrača!

Čak trojica igrača iz prve petorke ili povređena ili pod znakom pitanja - Branko Lazić, Maik Cirbes i Bili Beron

Objavljeno:

Košarkaši Crvene zvezde u subotu u 17 časova gostuju Igokei u 15. kolu ABA lige.

Za tim Milana Tomića gostovanje u Laktašima neće biti nimalo lako pošto su čak trojica igrača iz prve petorke ili povređena ili pod znakom pitanja. To su Branko Lazić, Maik Cirbes i Bili Beron.

- Utakmica u Laktašima, novo gostovanje za nas nakon Novog Mesta i Malage. Još jedna teška utakmica, imamo problem, neću moći da računam na Lazića, Cirbesa, Bili Beron je dobio udarac u koleno i takođe je rovit. Imamo problema, ali i obavezu da odigramo dobro, skoncentrisano, bez praznog hoda. Igokea je promenila trenera, doveli su i novog igrača, menjaju u hodu, i sigurno će reagovati nakon poraza u Podgorici. Ponavljam, moramo čvrsto i dobro da odigramo u odbrani ovaj meč - rekao je Milan Tomić, trener Crvene zvezde.

Crveno-beli su do sada bili neporaženi u regionalnom takmičenju, dok domaći imaju učinak od pet pobeda i devet izgubljenih utakmica.

- U odnosu na prvi meč koji smo igrali u Beogradu, Igokea je prertpela dosta promena. Dobar tim, sada i sa novim trenerom, otišao je Zubčić, ali stigli su u međuvremenu dobri igrači, Lafajet, Vilijams, sada i Luković. U prošlosti smo igrali dobre utakmice u Laktašima, i zato se nadam da će publika imati šta da vidi i u subotu. Poznato je da Crvena zvezda ima puno navijača u Republici Srpskoj i nadam se da će veliki broj njih doći da nas podrži u subotu, jer nas čeka dobar protivnik - izjavio je Ognjen Dobrić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.