REALOV ŠAMAR OLIMPIJAKOSU: Nezaustavljivi Vasa Micić dominira Evroligom, Željkov Fener ruši redom!
Vasa Micić igra košarku karijere, Foto: EPA

Evroliga, 18. kolo:

REALOV ŠAMAR OLIMPIJAKOSU: Nezaustavljivi Vasa Micić dominira Evroligom, Željkov Fener ruši redom!

Srbin vodio Efes do 12. pobede u elitnom takmičenju

Objavljeno:

Košarkaši Efesa savladali su Himki rezultatom 81:72 u okviru 18. kola Evrolige, a sjajnu partiju za turski klub upisao je srpski plejmejker Vasilije Micić.

Reprezentativac Srbije je bio najefikasniji pojedinac na utakmici sa 16 poena, uz šut 2/4 za dva poena, 3/6 za tri, 3/3 sa linije penala, osam asistencija, jednu ukradenu loptu, a za indeks korisnosti 21.

Himki, za koji ni na ovom meču zbog povrede nije igrao najbolji strelac Aleksej Šved, upisao je tako 11. poraz u sezoni, dok je Efes došao do treće uzastopne pobede, 12. u sezoni Evrolige.

Košarkaši Fenerbahčea savladali su večeras u svojoj ,,Ulker areni” ekipu Žalgirisa iz Kaunasa rezultatom 78:61 u okviru 18. kola Evrolige.

Ekipa Željka Obradovića je bez većih problema izašla na kraj sa momcima iz Litvanije i sjajnom igrom tokom čitavog meča još jednom potvrdila dominaciju u ovogodišnjoj Evroligi.

Najbolji u redovima istanbulskog tima bio je Jan Veseli sa 13 poena i 12 skokova uz indeks korisnosti od 26. Ipak, on nije bio najefikasniji igrač Fenera, pošto su Melih Mehmetoglu i Kostas Slukas postigli po 14 poena. Nikola Kalinić je dodao šest, a Marko Gudurić pet poena. U Žalgirisu se istakao Brendon Dejvis sa 12 postignutih poena.

Aktuelni prvak Evrope Real Madrid ubedljivo je trikmfovao u glavno gradu španije nad ekipom Olimpijakosa rezultatom 94:78.

Najefikasniji u redovima Madriđanima bio je Entoni Rendolf sa 16 poena. Ovo je 15 pobeda Madriđana u elitnom takičenju, dok je Grcima ovo sedmi poraz.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.