SMETA IM ŠTO JE SRBIN I  PRAVOSLAVAC: Dragić proslavio Božić sa porodicom, pa dobio brutalne uvrede od "navijača"
Goran Dragić i Bogdan Bogdanović, Foto: Profimedia

sramota

SMETA IM ŠTO JE SRBIN I PRAVOSLAVAC: Dragić proslavio Božić sa porodicom, pa dobio brutalne uvrede od "navijača"

Na pitanje jednog korisnika Tvitera kako kao Slovenac slavi pravoslavni Božić, Dragić je odgovorio na najbolji mogući način

Objavljeno:

Košarkaš Majamija Goran Dragić proslavio je Božić u krugu porodice, a preko društvenih mreža pohvalio se trpezom i poželeo svim vernicima srećan praznik.

Međutim, nekima je očigledno to zasmetalo. Pogotovo Slovencima, koji su brže-bolje pokušali da isprovociraju Dragića koji je odgovorio na pitanje - A, ti si Slovenac?

Na pitanje jednog korisnika Tvitera kako kao Slovenac slavi pravoslavni Božić, Dragić je odgovorio na najbolji mogući način.

- Slovenac sam pravoslavne vere. Na današnji praznik želim ti mir u duši i radost u srcu - napisao je Dragić korisniku Tvitera koji ga je pitao da li je Slovenac.

Pojavio se novi komentar koji je direktno vređao Dragića. Komentar korisnika @covfefe_SI

- Hej, Gorane. Ne vidim da si 25. čestitao Božić. Verovatno si zaboravio da napišeš na engleskom. Jednom, čefur, uvek čefur. Samo se nadam da Luka neće krenuti tvojim stopama - napisao je korisnik verovatno misleći na Luku Dončića koji je, takođe Srbin.

Inače, čefur je pogrdni naziv za stanovnike Slovenije srpskog, hrvatskog i bosanskog porekla.

Poznato je da je Dragićev otac Srbin a majka Slovenka. U 2018. godine je poneo i Orden Njegoša prvog reda kojim je odlikovan od strane predsednika Republike Srpske.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.