TRINKIJERI O IZMIŠLJENOJ POBEDI: Dok se drugima tresla ruka, on se nije bojao! Idemo dalje, da kopamo!
Renfro i Trinkijeri, Foto: Starsport©

nakon meča u pioniru

TRINKIJERI O IZMIŠLJENOJ POBEDI: Dok se drugima tresla ruka, on se nije bojao! Idemo dalje, da kopamo!

Znao sam da će ovo za nas biti najteža utakmica - kazao je strateg Partizana

Objavljeno:

Košarkaši Partizana savladali su u dramatičnoj završnici ekipu Mornara u praznom Pioniru, a heroj pobede crno-belih bio je Džok Lendejl koji je na 0.04 do kraja pogodio iz odbojke.

- Mornar igra pametno i iskusno, znao sam da će ovo za nas biti najteža utakmica. Igranje protiv 40 minuta zone nas dosta psihički košta. Sigurno da nismo igrali sjajno, ali bitno je da smo dobili tešku utakmicu. Setite se kako su svi bili srećni kada smo pobedili Turk Telekom, a ja sam znao da ćemo platiti cenu toga ovakvim utakmicama i završnicama. Teško je bilo igrati bez navijača i atmosfere, ali to nije izgovor. Izmislili smo kako da dobijemo utakmicu, to je najvažnije. Naš veteran Renfro se nije bojao, dok se drugima tresla ruka. Idemo dalje, da kopamo - rekao je Trinkijeri.

Na pitanje da je ovakva završnica posledica mentalne istrošenosti i opuštanja posle prolaska u Evrokupu ili je ipak do karaktera ekipe, Italijan je odgovorio:

- Nije do karaktera, koliko do toga kako je ekipa sastavljena. Iskusni su igrali ovakve utakmice. Neiskusni se uplaše, koš je sve manji, promašuju otvorene šuteve. Neki ovo ne mogu da podnesu, zato sam mesec i po dana čekao da nađem igrača koji ovim mladima može pomoći u ovakvim situacijama.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.