PAVIĆEVIĆ POSLE LUDILA U PIONIRU: Neću o suđenju jer nemam razloga! Upozorio sam igrače da se ne raduju!
Mihailo Pavićević, Foto: Starsport©

mnogo grešaka

PAVIĆEVIĆ POSLE LUDILA U PIONIRU: Neću o suđenju jer nemam razloga! Upozorio sam igrače da se ne raduju!

Na kraju, videli ste. To je ono što košarku čini uzbudljivom - rekao je strateg Barana

Objavljeno:

Imali su sve u svojim rukama košarkaši Mornara, ali je ekipa Mihaila Pavićevića uspela da prokocka prednost i izgubi meč u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Barani su uputili žalbu zbog navodnog lošeg merenja vremena na kraju meča, ali Pavićević nije želeo da komentariše odluke arbitara.

- Nikad ne komentarišem suđenje, nemam razloga za to. Uvek gledam na to šta smo mi mogli da uradimo. Na tri minuta pre kraja smo imali sedam poena prednosti i napad. Onda smo napravili dve katastrofalne greške u odbrani. Jedan igrač koji je mogao da pogodi bio je Renfro, dali smo mu dva otvorena šuta za tri. Na kraju, videli ste. To je ono što košarku čini uzbudljivom - kazao je Pavićević na konferenciji za novinare i dodao:

- Rekao sam igračima na tajm-autu na 1.9 sekundi pre kraja da se ne raduju dok se meč ne završi. Suđen je faul. Posle tog promašenog penala je usledila nova greška, dozvolili smo Lendejlu da iz skoka poentira.

Najbolji košarkaš Mornara Nemanja Vranješ nije doputovao u Beograd.

- Nedolaskom Vranješa, naše prve napadačke opcije smo bili prinuđeni na drugačiju rotaciju. Žao mi je momaka, napravili smo velike greške. Možemo samo da čestitamo protivniku i da se potrudimo što pre da se oporavimo od ovoga.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.