NE MOŽE DA SE OPIŠE ŠTA SE TU DOGODILO: Najbolje da sami vidite ludačku završnicu i pobednički koš Partizana!
Džok Lendejl postiže koš za pobedu, Foto: Starsport©

Vrteće se na TV špicama

NE MOŽE DA SE OPIŠE ŠTA SE TU DOGODILO: Najbolje da sami vidite ludačku završnicu i pobednički koš Partizana!

Australijanac je na kraju izrastao u apsolutnog heroja crno-belih

Objavljeno: 21:23h

ABA liga ovo ne pamti! Ni u evropskoj, ni u svetskoj košarci ovakvo ludilo i drama nisu viđeni odavno kao što je to bilo ove subote na meču Partizan - Mornar.

Crno-beli su stigli do pobede na neverovatan način, košem Džoka Lendejla kada se vreme već merilo stotinkama, a ne sekundama.

Evo i opisa kompletnog razvoja situacije, a možete pogledati i na snimku.

Najpre na 40 sekundi pre kraja Pejdž pogađa flouter za 72:71, ali dobija novu priliku, jer lopta od igrača Partizana izašla u aut, ovog puta to čini mnogo bolje i na sekund pre kraja pogađa za 72:73 i učinilo se da je Mornar pred pobedom.

Trinkijeri zove tajm-aut, lopta je na pola igrališta i pravi se akcija za Renfroa do koga stiže lopta on se odmah diže na šut, ali Drenovac pravi glupost i faulira ga tako da niotkuda Partizan dobija priliku da stigne do pobede sa linije penala.

Džok Lendejl postiže koš za pobedu
Džok Lendejl postiže koš za pobedu foto: Starsport©

Amerikanac pogađa prvo i izjednačava na 73:73, ali onda promašuje drugo, međutim, Lendejl uspeva nekako da se izbori za skok i iz odbojke pre isteka vremena pogađa koš i donosi pobedu za opšte oduševljenje među igračima i malobrojnim navijačima kojima je bilo dozvoljeno da prisustvuju ovom meču.

Inače, posle utakmice su iz tabora Mornara poručili da su se žalili i da smatraju da su oštećeni, jer tvrde da nakon Volerovog koša je na semaforu ostalo manje od jedne sekunde vremena, a ne 1,9 koliko su sudije rekle.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.