CRVENO-BELA ŠETNJA KROZ SLOVENIJU: Simultanka Kešelja za novi ubedljiv trijumf Zvezde!
Marko Kešelj ponovo igra sjajnu košarku, Foto: Starsport©

aba liga, 13. kolo

CRVENO-BELA ŠETNJA KROZ SLOVENIJU: Simultanka Kešelja za novi ubedljiv trijumf Zvezde!

Sva dešavanja sa ovog meča mogli ste da pratite uz "lajv-blog"

Objavljeno: 20:55h

Košarkaši Crvene zvezde zabeležili su i 14. pobedu u isto toliko odigranih mečeva u ABA ligi.

Ovoga puta pala je Krka u Novom Mestu rezultatom 96:66 i tako je uspešno završen ciklus od tri meča u pet dana.

Od samog starta bilo je jasno ko je apsolutni favorit, pa su crveno-beli posle prve deonice imali +11, da bi na poluvreme otišli sa prednošću od 52:31.

Simanić, Kešelj i Čović su u nastavku dodali gas i na krilima njihove igre posebnu u poslednjoj deonici su crveno-beli držali meč u svojim rukama i rutinski priveli meč kraju. Svi košarkaši su dobili minutažu i svako se upisao u listu strelaca na ovom susretu.

Boriša Simanić ponovo je blistao u crveno-belim redovima
Boriša Simanić ponovo je blistao u crveno-belim redovima foto: Starsport©

Najefikasniji pojedinac na meču bio je Kešelj sa 20, sjajno je odigrao Simanić sa 17 poena, Perperoglu je postigao 11 kao i Filip Čović, a u timu domaćina istakli su se Balažic sa koševa 13, Lalić sa 12 i Lapornik sa 11 koševa.

U narednom 14. kolu ekipa Krke stiže u Beograd na duel sa Partizanom, a crveno-beli putuju u Laktaše gde ih očekuje meč sa Igokeom.

Ovom pobedom crveno-beli ostaju usamljeni na čelu tabele sa 14 trijumfa, dok je Krka uknjižila i deveti poraz i nalazi se na poslednjem mestu ABA lige.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Sva dešavanja sa ovog meča mogli ste da pratite uz "lajv-blog".

30. minut - Završena je i treća deonica, a Zvezda vodi protiv Krke sa 69:54. Simanić dominira u svom timu sa 17 postignutih poena i njegova forma je u uzlaznoj putanji, dok je Balažic sa 11 košarkaš sa najviše poena u slovenačkoj ekipi.

20. minut - Razgoropadili su se crveno-beli u drugoj četvrtini. Čak 21 poen prednosti na poluvremenu (52:31) jasno govori o tome ko večeras nosi pobedu iz Novog Mesta. Beron sa 9 i Simanić sa 8 poena predvode svoj tim, a u gubitničkom sastavu Lapornik sa 7 čuva čast svog tima.

10. minut - Gotova je prva četvrtina u Sloveniji, ne baš preterano efikasna, pošto crveno-beli imaju prednost od 22:13. Videli smo dosta izgubljenih lopti i promašaja, a u dosadašnjem toku meča Simanić i Beron su trenutno najraspoloženiji košarkaši lidera ABA lige sa 6, odnosno 4 poena, dok se u timu Krke ističe Lapornik sa 5 koševa.

18:00 - Počela je utakmica u Novom Mestu

17:55 - Tabela ABA lige

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.