SVEMIRSKI OBRAČUN SRBA U NBA: Jokić na kraju jači od Bjelice i Bogdana, zajedno dali 57 POENA! (VIDEO)
Nikola Jokić i Nemanja Bjelica bili su odlični sinoć, Foto: AP/Randal Benton

nba liga

SVEMIRSKI OBRAČUN SRBA U NBA: Jokić na kraju jači od Bjelice i Bogdana, zajedno dali 57 POENA! (VIDEO)

Bogdan Bogdanović je prvo pogodio, pa onda promašio ključnu trojku

Objavljeno: 07:29h

Kakav srpski derbi u NBA ligi i odlične partije Nikole Jokića, Nemanje Bjelice i Bogdana Bogdanovića! Posle velikog vođstva Sakramenta, pa zatim preokreta i skoro sigurne pobede Denvera, drama na kraju sa Srbima u glavnim ulogama i onda ipak pobeda Nagetsa!

Najbolji na terenu među Srbima bio je i najbolji Srbin u NBA ligi - Nikola Jokić, koji je za 32 minuta šutirao 10-18 iz igre (3-8 za tri poena) i 3-4 sa linije slobodnih bacanja, i na kraju zabeležio 26 poena, 13 skokova i 6 asistencija.

Ipak, junak pobede Denvera u ovoj utakmici bio je Džamal Marej, koji je čak 17 od svojih 36 poena ubacio u 4. četvrtini, kad se lomio rezultat.

Nemanja Bjelica odigrao je odličnih 32 minuta, šutirao je 7-14 iz igre (3-8 za trojke) i ubacio 17 poena, uz 6 skokova i 3 asistencije.

Bogdan Bogdanović je pogodio važnu trojku pred sam kraj utakmice, za priključak Sakramenta i 114:111 za Denver, ali je 18 sekundi pre kraja i promašio ključnu trojku (izašla iz koša!), pri rezultatu 115:111. Bogi je igrao 29 miinuta, šutirao 5-9 iz igre (2-3 trojke) i 2-2 penale, i na kraju zabeležio 14 poena, 2 skoka i 2 asistencije.

Badi Hild je bio najbolji u Sakramentu sa 29 poena.

Evo partije Nikole Jokića:

A evo partije Nemanje Bjelice:

I na kraju Bogdan:

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.