ZASTRAŠUJUĆI MICIĆ SRUŠIO BAJERN: Micov je Armanijev prvi maneken, kraljevski udar Makabiju!
Micic sjajan, Foto: EPA/Daniel Dal Zennaro

16. kolo evrolige

ZASTRAŠUJUĆI MICIĆ SRUŠIO BAJERN: Micov je Armanijev prvi maneken, kraljevski udar Makabiju!

Vladimir Lučić najbolji u svom timu

Objavljeno:

Košarkaši Anadolu Efesa ostvarili su deseti ovosezonski trijumf u Evroligi pošto su bili bolji od Bajerna rezultatom 92:77 (27:18, 28:18, 15:18, 22:23).

Vasilije Micić predvodio je turski klub do trijumfa nad Bajernom iz Minhena, koji je nakon prvog poluvremena imao 19 poena zaostatka i već tu je bilo jasno ekipi Dejana Radonjića da ne može da se nada bodovima u Istanbulu.

Srpski reprezentativac je bio najkorisniji igrač utakmice, ostvario je 29 indeksnih poena, a za to mu je bio potreban učinak od 20 poena (18 je ubacio u prvom poluvremenu), 4 skoka, 5 asistencija i 2 ukradene lopte. Pogodio je 4 trojke iz 5 pokušaja. .

Kod Bajerna najefikasniji je bio Vladimir Lučić sa 14 poena (3/3 za trI) dok je Nihad Đedović postigao 13 poena. Nemanja Dangubić je ubacio 7 poena, a Stefan Jović nije igrao.

Budućnost ubedljivo poražena u Milanu pošto je sa novim trenerom Jasminom Repešom nadigrana od Armanija 111:94. Najbolji u pobedničkom taboru bio je Micov sa 20.

Real Madrid je pred svojom publikom došao do 13. pobede u ovogodišnjoj sezoni Evrolige pošto je bio bolji od Makabija (91:79), tako da će i posle 16. kola ostati najbliži pratioci suverenog lidera Fenerbahčea.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.