BILO JE TO RUŽNO ISKUSTVO: Samardo Semjuels igrao protiv Zvezde, pa opet pričao o Partizanu!
Samardo Semjuels dok je igrao u Partizanu, Foto: Beta/ Branislav Božić

POKAJAO SE?

BILO JE TO RUŽNO ISKUSTVO: Samardo Semjuels igrao protiv Zvezde, pa opet pričao o Partizanu!

Grobari ga se sećaju po odvratnom rastanku

Objavljeno:

Nekoliko objava na Instagramu u kojima je kritikovao klub, trenera Miroslava Nikolića i pisao nekulturno o jednoj novinarki, „uručili“ su ekspresan automatski otkaz Samardu Semjuelsu u Partizanu.

Sada, posle nešto više od 12 meseci, on se vratio u Beograd u dresu Limoža na meč sa Crvenom zvezdom kao potpuno drugačiji čovek. Iz svake njegove reči je jasno da se pokajao zbog nedoličnog ponašanja u prestonici Srbije.

- Ludo je to što sam pisao na Instagramu! Sada kada želim nešto da postavim razmislim pre toga sat vremena, pa objavim. Mnogo sam naučio iz te situacije - rekao je Samjuels posle meča sa Crvenom zvezdom, a prenosi Srbija danas.

Samardo Semjuels
Samardo Semjuels foto: Beta

Ne krije da u Partizanu nije bila sjajna situacija kada je bio član crno-belih.

- Bilo je to ružno iskustvo za mene, ali sada je sve „kul“. Bila je to loša godina i za Partizan i za mene, ali smo došli do „vin-vin“ situacije. Obema stranama dobro ide, meni u Limožu, a i Partizan beleži bolje rezultate. Nekada u afektu kažete nešto ružno, ali ta epizoda je za mene prošlost. Važno je da smo u ovom trenutku svi srećni.

Limož nije imao snage da napravi iznenađnje u Beogradu na startu Top 16 faze Evrokupa.

- Zvezda je vrlo jak tim, ima odlične individualce, ali je bilo trenutaka kad smo opasno pretili. Na kraju su crveno-beli pokazali klasu i pobedili - pohvalio je Samjuels košarkaše Crvene zvezde.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.