I PORED POBEDE, IMA LOŠIH VESTI: Tomić otkrio koji igrači Zvezde muku muče sa povredama!
Milan Tomić, Foto: Starsport©

NIJE LAKO BITI U NJEGOVOJ KOŽI

I PORED POBEDE, IMA LOŠIH VESTI: Tomić otkrio koji igrači Zvezde muku muče sa povredama!

- Niko nije dobio ništa u životu. Mi smo s Olimpijakosom imali 25 pobeda zaredom i ništa nismo osvojili. ABA se nije završila, mi ne jurimo rekorde i nema opuštanja - istakao je na pitane da u ABA ligi sve protiče glatko

Objavljeno: 22:28h

Trener Crvene zvezde Milan Tomić nije video ništa neočekivano na utakmici protiv Limoža, koju je njegov tim rešio u svoju korist.

- Očekivao sam ovakvu utakmicu. Moja želja pre žreba je bila da igramo prvu utakmicu u gostima. Drugačija je vrsta utakmica u TOP 16 fazi. Kada igrate prvi meč kod kuće, pritisak je na vama, morate da pobedite. A kada izgubite u gostima ništa se ne događa. Moram da kažem da je moj tim igrao izvrsno, zbog derbija s Budućnosti gde smo potrošili mnogo energije. Nisu sigurno legli u ponoć, što je i prirodno, ljudi su, morali su da proslave. Energiju su nam doneli igrači sa klupe. Zato sam i rekao da je Zvezda tim i samo tako možemo nešto da uradimo u ovoj grupi.

Koliko je lakše igrati Evrokup jer nema problema u ABA ligi?

- Niko nije dobio ništa u životu. Mi smo s Olimpijakosom imali 25 pobeda zaredom i ništa nismo osvojili. ABA se nije završila, mi ne jurimo rekorde i nema opuštanja. Ovaj tim nema iskustva da bi se opustio.

Slavlje posle pobede
Slavlje posle pobede foto: Espreso.co.rs

Marko Kešelj, Filip Čović, Boriša Simanić?

- Nije samo Marko, imam poverenje u svih 15 igrača. Sve sam ih izabrao letos, to su moji igrači. Kada imaš 15 igrača svi moraju da budu spremni da pomognu. Marko je pomogao, Boriša igra odlično, i Filip posle povrede i bio je prehlađen, a odigrao je odlično. To su moji igrači i ja ću da ih podržavam.

Šta se događa sa Mohamedom Fajeom, Dobrićem, Radanovim?

- On ima problema sa skočnim zglobom. Mogao je da igra danas, ali je odradio samo jedan trening. Pa nisam kao trener hteo da ga stavim u igru. Biće u sastavu protiv Krke. Dobrić je imao temperaturu poslednja tri dana, Radanov nije trenirao zbog problema sa leđima i zglobom - jasan je trener crveno-belih.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.