NEVIĐENA GLUPOST IGRAČA KLIPERSA: Okrenuo leđa protivniku, odmah je postignut koš kojom su Siksersi pobedili!
Ključni trenutak meča, Foto: Printscreen/Youtube/House of Highlights

NBA

NEVIĐENA GLUPOST IGRAČA KLIPERSA: Okrenuo leđa protivniku, odmah je postignut koš kojom su Siksersi pobedili!

Dok Rivers nije mogao da veruje štaje uradio njegov igrač

Objavljeno: 11:00h

Košarkaši Filadelfije pobedili su Los Anđeles Kliperse, Ben Simons je tome doprineo sa 14 poena - i ključnim zakucavanjem 14 sekundi pre kraja.

Valja reći da se u toj situaciji "proslavio" i košarkaš Klipersa Siderius Tornvel neverovatnom greškom prilikom ubacivanja lopte gostiju iz auta.

Pri rezultatu 117:113, Simons je pogledom tražio saigrače, na kraju je bio dovoljno inteligentan da iskoristi trenutak gluposti Tornvela koji mu je bio okrenut leđima?!

Takav zicer se ne propušta.

Usledio je toliko puta izveden trik, Simons je izveo loptu tako što je pogodio Tornvela u leđa, sam sebi asistirao, a onda se potpuno neometan ustremio ka košu i "kucanjem" potvrdio trijumf gostiju.

Malo je reći da je trener Klipersa Dok Rivers bio u neverici zbog poteza svog igrača, koji je na parketu proveo ukupno pet minuta.

Inače, utakmica je obilovala nervozom, dva puta je ozbiljno "zavrničilo" i umalo došlo do sukoba između igrača dva tima.

Prgavi Patrik Beverli je najpre želeo da se obračuna sa daleko snažnijim Džoelom Embidom, a nedugo kasnije malo je falilo da se pobiju Ejveri Bredli i Džimi Batler.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.