BOGDAN DOMINIRAO, ALI U 3 OD 4 ČETVRTINE: Lejkersi na kraju bolji od Sakramenta! (VIDEO)
Bogdan Bogdanović je jedan od lider, Foto: AP

nba liga

BOGDAN DOMINIRAO, ALI U 3 OD 4 ČETVRTINE: Lejkersi na kraju bolji od Sakramenta! (VIDEO)

Bogi je u 3. četvrtini pogodio sa istog mesta odakle je odlučio prošlu utakmicu s Lejkersima

Objavljeno: 10:10h

Rivalstvo Sakramento Kingsa i Los Anđeles Lejkersa nije za prvo mesto na Zapadu (niti će biti, barem ne ove sezone), ali je jedno od najvećih. Bogdan Bogdanović je glavni glumac u ovom rivalstvu: pre par noći zapečatio je sudbinu Lejkersa trojkom u poslednjoj sekundi, a i sinoć je bio dominantan na parketu.

Na nesreću Divca, Stojakovića, Jergera i družine, samo tri četvrtine. Bogi je igrao sve - pogađao, skakao, asistirao, blokirao, ali u poslednjoj četvrtini ceo tim Sakramenta se raspao, pa su Lejkersi dobili ovaj deo igre sa 29:18, i na kraju utakmicu sa 121:114.

NBA nam u novogodišnjoj noći donosi sjajan meč San Antonio - Boston. Kvota na pobedu Sparsa je 2,25, a na Seltikse 1,80. Pogledajte kvote kladionice MOZZART za sve mečeve NBA lige u novogodišnjoj noći.

Bogdanović je na ovoj utakmici igrao ukupno 33 minuta, šutirao je 9-18 iz igre (3-6 za tri poena) i zabeležio 21 poen, 5 skokova i 4 asistencije.

Drugi Srbin u Kingsima, Nemanja Bjelica, imao je skromniji učinak: igrao je 22 minuta i zabeležio samo 5 poena (šut iz igre 2-5, 1-2 za tri poena), uz 9 skokova i 2 asistencije. Zanimljivo, Nemanja je imao najbolji plus-minus indeks na kraju, čak +14.

U Sakramentu je ipak najbolje odigrao DeAron Foks, sa 26 poena, 7 skokova i 3 asistencije, a najbolji u Lejkersima bio je Koldvel-Poup sa 26 poena.

Pogledajte Bogdanovu partiju:

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.