MEČ VISOKOG RIZIKA: Zvezda poslala poruku svim Delijama koji dolaze u Pionir!
Foto: Espreso.co.rs

BEZ GOSTUJUĆIH NAVIJAČA

MEČ VISOKOG RIZIKA: Zvezda poslala poruku svim Delijama koji dolaze u Pionir!

Kapije dvorane biće otvorene dva i po sata pre početka

Objavljeno: 14:13h

Crvena zvezda dočekuje u nedelju od 19 časova ekipu Budućnosti u utakmici 13.kola ABA lige.

Kao lider na tabeli, bez poraza u dosadašnjem toku takmičenja u regionalnoj ligi, KK Crvena zvezda organizuju meč koji je proglašenom utakmicom "povišenog rizika" nakon sastanka sa predstavnicima policije i svih službi koje su uključene u organizaciju ove utakmice, koja se igra 30.12.2018.godine u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Interesovanje navijača Crvene zvezde za ovaj meč je veliko, karte po standardnim cenama za duele ABA lige su puštene u prodaju u četvrtak. Klub ovom prilikom obaveštava javnost, da u skladu sa propozicijama ABA lige, ali i preporukom MUP Republike Srbije, razmene karata za gostujuće navijače, neće biti, osim na bazi reciprociteta (KK Crvena zvezda mts dobio je 20 karata za meč koji je odigran u Podgorici u 2. kolu ABA lige).

Delije Sever
Delije Severfoto: Espreso.co.rs

KK Crvena zvezda takođe, nakon sastanka koji je održan u petak u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu sa predstavnicima MUP-a, Žandarmerije i obezbeđenja, obaveštava javnost da nikome od navijača KK Budućnost VOLI koji budu došli organizovano, ili samoinicijativno u Beograd, neće biti dozvoljen ulazak u dvoranu.

KK Crvena zvezda još jednom poziva sve svoje navijače da u nedelju ispune dvoranu do poslednjeg mesta, pomognu ekipi da u sjajnom sportskom ambijentu, dođe do nove pobede kojom bi zavrpšili kalendarsku 2018.godinu .

Kapije dvorane biće otvorene dva i po sata pre početka, a KK Crvena zvezda apeluje na sve koji budu dolazili u dvoranu, da se ka njoj upute ranije, zbog detaljnih kontrola koje će biti sprovedene na svim ulazima.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.