ALEKS RENFRO ZA ESPRESO: Amerikanac je poslao poruku Grobarima i rekao šta mu se ne sviđa!
Aleks Renfro, Foto: KK Partizan

DOBRODOŠAO

ALEKS RENFRO ZA ESPRESO: Amerikanac je poslao poruku Grobarima i rekao šta mu se ne sviđa!

Odmah je kupio navijače crno-belih jednom izjavom

Objavljeno:
Aleksa Radosavljević

Amerikanac Aleks Renfro novo je pojačanje KK Partizan.

On je stigao u Beograd u sredu, a već u četvrtak je bio na promociji kalendara košarkaškog kluba. Za naš portal izneo je utiske o gradu, navijačima i novom klubu.

- Prvi utisak o Beogradu je da je hladno, ali sam srećan što sam ovde. Znam mnogo o Partizanu, dolazio sam ovde ranije i igrao protiv crno-belih. Dosta sam toga čuo o klubu i igračima, a tradicija i istorija govore za sebe - rekao je Aleks Renfro.

Odmah je usledilo pitanje da li se upoznao sa saigračima i podrškom navijača.

- Podrška je sjajna, a sa saigračima ću se upoznavati sve više svakim danom. Znam da su svi talentovani igrači i borci. Zajedno ćemo se boriti - dodao je.

Američki košarkaš je nastupao za Manresu i bio jedan od najboljih strelaca ACB lige pa je stoga malo iznenađujuće što je došao u Beograd.

- Bilo je iznenađenje i za mene što sam došao u Partizan. U ugovoru sam imao klauzulu da mogu odem, ali nisam bio siguran da li će se to desiti ili ne. Ipak se desilo i sada sam tu. Kada se ime pojavilo, bio sam uzbuđen Partizan je veliko ime. Znao sam i trenera od ranije, znam kako razmišlja i šta zna i želeo sam da budem deo toga. Neću reći da li ću biti dobar ili loš, naravno da očekujem najbolje od sebe i to je nešto što i on očekuje od mene i pokušaću to da mu dam - izjavio je Renfro.

Nadaleko je poznata podrška Grobara košarkaškom klubu i kroz kakav pakao prolaze gostujuće ekipe.

- Čuo sam dosta o podršci navijača i uzbuđen sam što ću biti deo toga. Nadam se da ćemo zajedno da uradimo neke lepe stvari. Očekujem da ćemo ostvariti mnogo pobeda, ali idemo korak po korak. Sigurno znam da ćemo se boriti, a kada je borba na nivou onda ni rezultat neće izostati - zaključio je novi igrač Partizana.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.