BILI SU DRUGOVI IZ VOJSKE! MUTA NIKOLIĆ ZATEČEN ZBOG SMRTI PRIJATELJA: On je bio moja krvna grupa čovek!
Miroslav Muta Nikolić i Boško Božić, Foto: Filip Plavčić/Printscreen/Youtube

Potresen

BILI SU DRUGOVI IZ VOJSKE! MUTA NIKOLIĆ ZATEČEN ZBOG SMRTI PRIJATELJA: On je bio moja krvna grupa čovek!

Muta Nikolić istiće da će uvek samo najlepše stvari moći da kaže o preminulom treneru

Objavljeno:
Uroš Marjanović

Košarkašku javnost na prostorima bivše Jugoslavije potresla je vest o smrti legendarnog bivšeg trenera Boška Božića Pepsija.

Bio je jedan od stubova hrvatske košarke, osnivač KK Zagreba iz koga je zbog svojih principa i ideala 1999. godine praktično isteran.

Iste te godine je bio i selektor košarkaške reprezentacije Hrvatske na Eurobasketu u Francuskoj, gde je zauzeo treće mesto.

Pepsi je bio atipična pojava još u sportu bivše Jugoslavije, bio je uvek vedrog duha, čak i kada je poslednje mesece života proveo u Domu za stara i nezbrinuta lica zbog preloma kuka i dijabetesa.

Imao je prijatelje na svim delovima Balkana, a sam je bio ponosan na svoje prijateljstvo sa srpskim trenerima, Duškom Vujoševićem, Mutom Nikolićem, Željkom Obradovićem i Draganom Šakotom, sa kojima je bio redovno u kontaktu.

Muta Nikolić nam je povodom smrti velikog prijatelja koga poznaje još iz vojničkih dana, rekao da je to tužan dan za njega i da će pokušati i da ode na sahranu.

- Jako sam tužan danas. Pepsi Božić je moj prijatelj još iz vojske, zajedno smo služili vojsku u Nišu. Mi smo uvek održavali kontakte i uvek mi je bio dobar prijatelj. O njemu uvek mogu da govorim sve najlepše. Pokušaću da odem na sahranu. On je bio moja krvna grupa čovek, dobar drug - rekao nam je Nikolić.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.