ZBOG GROBARA SE ZAKLJUČAVA PIONIR: Partizanu preti žestoka kazna, Mijailović ne može da opravda ponašanje navijača!
ABA liga će žestoko kazniti Partizan, Foto: Starsport©

A uz to još i novčano

ZBOG GROBARA SE ZAKLJUČAVA PIONIR: Partizanu preti žestoka kazna, Mijailović ne može da opravda ponašanje navijača!

Srpski klub će drastično biti kažnjen zbog incidenata na meču protiv Cedevite

Objavljeno:

Partizan se suočava sa žestokom kaznom zbog incidenata koji su izazvali navijači na utakmici protiv Cedevite u ABA ligi.

U dramatičnoj završnici sudije su prekinule meč, jer su svakakvi predmeti leteli sa tribina prema parketu, a na meti gnevnih navijača su bili i arbitri i igrači hrvatskog tima.

Grobari su bili nezadovoljni određenim sudijskim odlukama i izazvali su prekid koji je trajao oko 20 minuta, a sve to će skupo koštati njihov tim, ali i njih same.

Sudije su prekinule utakmicu na 20 minuta
Sudije su prekinule utakmicu na 20 minuta foto: Starsport©

- Jasno je meni da su navijači nezadovoljni pojedinim sudijskim odlukama. Nije prvi put, revoltirani su. Ali ne mogu da opravdavam njihovo ponašanje. Ne može njima biti teže nego nama kada sudije počine nepravdu. Moramo da imamo strpljenja, ne smemo da izazivamo nerede. Jasno nam je da će nas ovo debelo koštati - poručio je predsednik kluba Ostoja Mijailović.

Prvi čovek crno-belih kaže da razume nezadovoljstvo navijača u pojedinim trenucima zbog sudijskih odluka, ali isto tako i osuđuje takvo njihovo ponašanje koje svakako nije primereno, niti donosi ikakvo dobro klubu.

Ostoja Mijailović kaže da i razume, ali i osuđuje navijače
Ostoja Mijailović kaže da i razume, ali i osuđuje navijače foto: Starsport©

- Ne osuđujem ih, sa jedne strane ih razumem, ali sa druge ne. Razumem da nemaju strpljenje, ali nezadovoljstvo se ne iskazuje na taj način, ne smemo ubacivati predmete na teren. Pre svega, jer neko može da bude povređen i izvuče deblji kraj. Nama treba mir i da radimo u miru, jer smo jedan dostojanstven klub - rekao je Mijailović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.