HAOS NIKOLE MILUTINOVA: Ludeo na sudije, pa šutirao sve oko sebe! Šta je rekao ne smemo ni da napišemo!
Nikola Milutinov, Foto: Printscreen

DAN ZA KAVGU SRPSKIH CENTARA

HAOS NIKOLE MILUTINOVA: Ludeo na sudije, pa šutirao sve oko sebe! Šta je rekao ne smemo ni da napišemo!

Verovali ili ne, sve se završilo više nego komično

Objavljeno: 17:53h

Košarkaši Olimpijakosa slavili su nad Peristerijem rezultatom 92:69 i tako stigli do četvrte uzastopne pobede u prvenstvu, a utakmicu su, pored preokreta crveno-belih koji su gubili i sa dvocifrenom razlikom u prvoj deonici, obeležili zvanična statistika i Nikola Milutinov.

Sve do jednog trenutka, statistika je funkcionisala potpuno normalno, a onda se pokvarila, a sve zbog baga na laptopu koji se za nju koristio. Krajnje bizarno u 21. veku.

Srpski reprezentativac izgubio je živce tokom druge četvrtine, kada su mu arbitri dosudili faul zbog oštrijeg duela sa Gajosom Skordilisom.

Posle obostranog guranja uz povećan intenzitet, sudija je svirao ofanzivni faul bivšem igraču Partizana, što mu se nije nimalo dopalo. Pitanje je da li je odluka bila ispravna, pošto su zaista oba igrača koristila silu, ali šta je tu je.

Ipak, Nikola nije mogao da se smiri, pa je gestovima i prema sudiji, ali i prema protivničkom igraču koji se zadovoljno odaljio sa mesta događaja, pokazao koliko je ljut. Šta je rekao sudiji, naravno na srpskom jeziku, ne smemo ni da vam napišemo.

Nešto kasnije, sa se Milutinovim se saigrač iz Olija Kostas Papanikolau malo našalio, pokušao da poljubi drugara, ali mu Srbin, vidno bolje raspoložen to nije dozvolio. Uz poprilično širok i iskren osmeh na licu.

Još jedna vatrena utakmica u Grčkoj.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.