ZVEZDA PRESKOČILA I ZAGREB: Crveno-beli uništili Cibonu i nastavili seriju bez poraza na Jadranu!
Detalj sa prvog meča iz Beograda, Foto: aba-liga.com

ABA liga, 12. kolo

ZVEZDA PRESKOČILA I ZAGREB: Crveno-beli uništili Cibonu i nastavili seriju bez poraza na Jadranu!

Sva dešavanja na ovom meču mogli ste da pratite uz "lajv-blog"

Objavljeno:

Košarkaši Crvene zvezde zabeležili su i dvanaestu pobedu u isto toliko odigranih kola u ABA ligi.

Pala je i Cibona u Zagrebu sa ubedljivih 76:54 i tako su crveno-beli pokazali da im nema ravnih na Jadranu.

Osim neizvesne prve deonice u nastavku je tim Milana Tomića pokazao ono što najbolje zna i do poluvremena stekao prednost od 38:31. Drugo poluvreme je bila igra mačke i miša, a do kraja meča crveno-beli su ostvarili ubedljiv trijumf i nastavili sezonu bez poraza.

U domaćem timu najefikasniji je bio Ljubičić sa 17 poena, dok je Marić postigao 12. Pobednički sastav predvodio je Beron sa 16 poena, Odžo je postigao 15, a Perperoglu je ubacio 10.

U narednom kolu Igokea dočekuje Cibonu, dok Budućnost stiže u Halu Pionir.

Sva dešavanja na ovom meču mogli ste da pratite uz "lajv-blog".

30. minut - Gotov je i treći period derbi meča u Zagrebu. Crveno-beli rutinski odrađuju posao protiv ekipe Cibone i posle tri četvrtine meča imaju +12 (60:48). Beron i Odžo predvode tim sa 13, odnosno 11 poena, dok je u timu domaćih Ljubičić i dalje najefikasniji sa 15 poena, a Marić je postigao 12.

20. minut - Završeno je prvo poluvreme u Zagrebu. Ekipa Milana Tomića ima prednost od 38:31, a vođstvo je držala celu drugu četvrtinu. Najbolji igrač Cibone, Marko Ljubičić je već sakupio 15 poena i predvodi svoj tim, dok su u timu gostiju poeni ravnomerno raspoređeni. Cirbes i Beron po 7, Odžo 6, a Simanić i Perperoglu su ubacili po 5 poena.

10. minut - Neizvesna prva četvrtina u Domu Dražena Petrovića, ali crveno-beli uspevaju u finišu da dođu do 24:18 i sa prednošću odlaze na odmor. Marko Ljubičić kao po običaju nosi ekipu Cibone tokom cele sezone i posle prvog perioda je najefikasniji sa poena. U timu Crvene zvezde je Mark Cirbes najraspoloženiji sa sa 7 poena, kao i Bili Beron.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.