BJELICA IZVEO ZAKUCAVANJE SEZONE U NBA!!! Publika na nogama, Kingsi pobedili Memfis, BOGDANOVIĆ SOLIDAN! (VIDEO)
Niko nije mogao da veruje šta je belac uradio, Foto: EPA/John G Mabanglo

nba liga

BJELICA IZVEO ZAKUCAVANJE SEZONE U NBA!!! Publika na nogama, Kingsi pobedili Memfis, BOGDANOVIĆ SOLIDAN! (VIDEO)

Žrtva je bio Džeren Džekson

Objavljeno:

Niko u dvorani nije mogao da veruje šta je uradio Nemanja Bjelica: pri rezultatu 79:70 za Memfis, dobio je loptu van linije za tri poena, prošao svog čoveka i krenuo na zakucavanje preko Džerena Džeksona. Na neki način, Beli se u vazduhu pretvorio u Džordana, ostao da "visi" iznad obruča, loptu je zakucao u mrežicu a Džerena na parket.

Posle sekunde neverice, klupa Sakramenta je podivljala, kao i cela dvorana, a igrači Memfisa pokušali su da daju podršku razdevičenom Džerenu Džeksonu.

Da sve bude slađe, samo pola sata ranije, taj isti Džekson je divljački zakucao baš preko Bjelice, uz žestoko mahanje peškirima klupe Memfisa. Blokovi pamte.

Kad već pričamo o Blokovima, u kojima je Bjelica odrastao, treba napomenuti da je osim siledžijskog zakucavanja Nemanja na ovoj utakmici imao i tehničku grešku, kao i nameran faul.

Sarkamento, koji je gubio i sa 17 poena razlike, od ovog trenutka živnuo i izgubljenu utakmicu pretvorio u važnu pobedu: 102:99.

Treba napomenuti i važnu ulogu Bogdana Bogdanovića, koji je 11 od svojih 14 poena postigao u seriji Sakramenta kojom je stignuta prednost Grizlija.

Nemanja je za 35 minuta na terenu postigao 11 poena, uz 6 skokova, 3 asistencije, jednu ukradenu loptu i dve blokade, a Bogdan je ubacio 14 poena i podelio 4 asistencije.

Najefikasniji na utakmici bio je Badi Hild sa 28 poena, a u timu Memfisa Majk Konli sa 23 poena.

Ovo je zakucavanje Džerena Džeksona preko Bjelice:

A ovo je velika osveta Srbina:

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.