HRVATI STIŽU U PIONIR, TRINKIJERI DOČEKUJE PRIJATELJA: Da ponovimo Turk Telekom!
Trinkijeri sa saradnicima, Foto: Branislav Božić

UOČI DOLSKA CEDEVITE

HRVATI STIŽU U PIONIR, TRINKIJERI DOČEKUJE PRIJATELJA: Da ponovimo Turk Telekom!

Moj nekadašnji igrač i veliki prijatelj, Slaven Rimac, radi fenomenalan posao u Zagrebu i biće nam izuzetno teško - napominje strateg crno-belih

Objavljeno: 02:43h

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri uoči duela sa Cedevitom u ABA ligi izjavio je da ekipu očekuje veliki izazov.

- Cedevita je odlična ekipa, veoma iskusna, sa najboljom bekovskom linijiom u ligi. Moj nekadašnji igrač i veliki prijatelj, Slaven Rimac, radi fenomenalan posao u Zagrebu i biće nam izuzetno teško. Pred nama je veliki izazov da vežemo još jednu utakmicu u kojoj ćemo ponoviti dobru koncentraciju od srede i meča sa Turk Telekomom - istakao je Trinkijeri za klupski sajt.

Krilo crno-belih, Bandža Si, takođe napominje da je koncentracija ključan faktor u sutrašnjem meču. - Moramo sačuvati fokus tokom cele sutrašnje utakmice. Cedevita igra veoma dobro u poslednje vreme i sigurno želi da nam se revanšira za poraz u prvom kolu. Sa druge strane, mi želimo da ponovimo dobru igru od srede i pokušamo da sutra budemo još bolji - rekao je Si.

Utakmica 12. kola ABA lige između Partizana i Cedevite igra se sutra od 19 sati u dvorani Aleksandar Nikolić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.