ZAGORAC PONOSAN NA IGRU I PLASMAN U TOP 16: Biće zanimljivo! Ne sumnjam da možemo da se nadmećemo!
Rade Zagorac kaže da prolazak u Top 16 pokazuje da Partizan ima kvalitet, Foto: Starsport©

Srećan zbog pobede

ZAGORAC PONOSAN NA IGRU I PLASMAN U TOP 16: Biće zanimljivo! Ne sumnjam da možemo da se nadmećemo!

Sjajni krilni igrač je bio najbolji u svojoj ekipi

Objavljeno:

Košarkaš Partizana Rade Zagorac rekao je da je pobeda nad Turk Telekomom ostvarena u najbitnijem meču dosadašnjeg dela sezone.

- Ovo je verovatno najvažnija utakmica za nas, ako uzmemo u obzir dešavanja u poslednjih sedam ili osam dana. Važnost ove utakmice, kvalitet protivnika i način na koji smo se pripremali za ovaj meč govore da je ovo najvažnija pobeda za nas. Treba da budemo ponosni na igru koju smo pružili i plasman u Top 16 - rekao je Zagorac, najzaslužniji za pobedu sa 18 poena.

On je dodao da ih očekuju teški mečevi u Top 16 fazi Evrokupa, ali i istakao da ne sumnja da će umeti da se nose s jakim protivnicima.

- Ako uđete u Top 16 preduslov je da imate određeni kvalitet za to, to nije ništa novo. Imaćemo zanimljivu grupu i kvalitetne ekipe, ali ne sumnjam da možemo da se nadmećemo s njima. To će definitivno iziskivati određeni napor i veliku pripremu, ali svakako se radujemo tome - kazao je Zagorac.

On je takođe rekao da su ovakve utakmice znak da ekipa raste i sve više napreduje.

- Mi stalno ističemo da iz utakmice u utakmicu rastemo kao ekipa i to je jako bitno. Da se ova utakmcia dogodila pre mesec dana, možda ne bi bilo ovako - rekao je Zagorac.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.