DEČAK BIO U DEPRESIJI DVA MESECA: Onda je video Nikolu Jokića i sve se promenilo u sekundi!
Nikola Jokić, Foto: AP/David Zalubowski

KRALJ DENVERA

DEČAK BIO U DEPRESIJI DVA MESECA: Onda je video Nikolu Jokića i sve se promenilo u sekundi!

Novinari su objavili priču o tome kako je vratio osmeh na lice dečaku

Objavljeno: 13:55h

Srpski košarkaš Nikola Jokić u Denveru ne privlači pažnju samo partijama na terenu već i prirodnošću i neposrednošću.

List "Denver post" objavio je nedavno tekst o somborskom divu. Osim o tome kako je on prva zvezda Nagetsa i da je kandidat za titulu MVP NBA lige, novinari su objavili i priču o tome kako je vratio osmeh na lice dečaku koji je dva meseca bio u depresiji.

- Dobili smo poruku od jedne od sestara iz bolnice da je dečak u depresiji dva meseca. Nije želeo ni sa kim da komunicira, a kada je video nas, počeo je da se smeje. Sestre su zaplakale. Takve stvari ti pokažu da možemo da utičemo na živote ljudi oko nas. Nije sve u košarci, mi ćemo prestati da igramo za nekih desetak godina, a možda i sutra, ko to zna. Ali, dok god igrate, možete da imati veliki uticaj na decu i porodice, na sve - rekao je Jokić.

Ako bi se pitali samo igrači i trener Majk Meloun tima iz Kolorada, onda bi MVP nagrada pripala Jokiću već sada.

- Smatram da je Nikola pokazao svima u NBA da je kandidat za MVP nagradu! Ne samo što na to ukazuje statistika, već što to dokazuje svako veče i uvek na različiti način. Zbog toga je poseban igrač - rekao je Majk Meloun.

Prema rečima Jokićevih saigrača Džamal Marej i Tori Krejg smatraju da Nikola Jokić ne komplikuje mnogo igru na terenu, da je nesumnjivo kandidat za MVP nagradu, ali i da je dalje "ispod radara" košarkaške javnosti.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.