FENOMENALNA PARTIJA JOKIĆA, I DONČIĆ VIDEO SRPSKOG SUPERSTARA: Denver pobedio Dalas, sve bliži PRVOM MESTU! (VIDEO)
Jokić je lider Dener Nagetsa, Foto: AP

nba liga

FENOMENALNA PARTIJA JOKIĆA, I DONČIĆ VIDEO SRPSKOG SUPERSTARA: Denver pobedio Dalas, sve bliži PRVOM MESTU! (VIDEO)

Sjajan je bio i Luka Dončić

Objavljeno:

Nikola Jokić igra sezonu života, to je sada jasno: sinoć je pokazao novajliji Luki Dončiću ko je glavni u NBA ligi i doneo pobedu Denveru nad Dalasom od 126:118.

Nikola je na ovoj utakmici za 35 minuta igre šutirao 13-25 iz igre (2-6 trojke) i 4-4 slobodna bacanja, a meč je završio sa 32 poena, 16 skokoca, 4 asistencije, 3 ukradene lopte i 1 blokadom.

Jokić se, dakle, "transformisao" u klasičnog "ubicu pod košem", i zamenio ove sezone dominantnog asistenta "Medžik Jokića", što je bio upravo recept potreban da se savladaju Mavsi predvođeni Dončićem.

"Medžik" je u Denveru ovog puta bio Džamal Marej, koji je uz 22 poena podelio i rekordnih 15 asistencija, i umesto Srbina razigravao saigrače.

Dobar je u Denveru bio i Monte Moris, koji je sa klupe ubacio 16 poena.

Luka Dončić je za Dalas odigrao sjajno, i završio je sa 23 poena, 6 skokova i 12 asistencija, a Harison Barns je bio najbolji strelac sa 30 poena.

Denver sada ima skor od 21-9, i ovo im je najbolji start sezone od 1976. godine. Oni su na vrhu Zapadne konferencije, a malo zaostaju za Torontom, da bi bili tim sa najboljim skorom u celoj NBA ligi.

Evo i Jokićeve partije:

A ovako je odigrao Luka:

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.