LOŠE JE DA BIRAŠ, U NEKOM TRENUTKU ĆE SE POJAVITI UNIKS: Tomić obazriv pred kalkulacije i TOP 16!
Milan Tomić pred duel sa Galatasarajem, Foto: Starsport©

EVROKUP, 10. KOLO

LOŠE JE DA BIRAŠ, U NEKOM TRENUTKU ĆE SE POJAVITI UNIKS: Tomić obazriv pred kalkulacije i TOP 16!

Crveno-beli su obezbedili plasman u narednu fazu takmičenja

Objavljeno: 13:58h

Crvena zvezda gostuje Galatasaraju u poslednjem kolu A grupe Evrokupa.

Utakmica u Istanbulu na programu je u 18 časova po srednjeevropskom vremenu.

Crveno-beli su obezbedili plasman u narednu fazu takmičenja, ali strateg Zvezde Milan Tomić očekuje maksimalan pristup i nada se pobedi zbog što boljeg plasmana.

– To je specifična utakmica, sama po sebi, ali mi idemo tamo da dobijemo, jer od tog meča dosta zavisi, kao i od duela Monaka i Andore u raspletu naše grupe. Kvalifikovali smo se za Top 16, ali putujemo sa željom da pobedimo. Videćemo šta će se dogoditi. Ako hoćeš nešto da uradiš u Evrokupu, igraćeš protiv svih tih protivnika. Loše je da biraš. Ako hoćeš da dođeš do četvrtfinala. polufinala ili finala, negde ćeš igrati, na primer, sa Uniksom. Ne gledamo ko će biti u našoj grupi, rekao je Tomić, a preneo klupski sajt.

Trener srpskog šampiona
Trener srpskog šampiona foto: Starsport©

Utakmice Galatasaraja i Crvene zvezde imaju nažalost i neku drugu dimenziju. Tomića ne brinu navijači turskog tima, jer je svestan da njegova ekipa ima iskustva igranja u teškim uslovima na gostovanjima.

– Igrali smo i protiv Partizana ovde u dvorani “Aleksandar Nikolić” i manje-više to je ista atmosfera kada igraš na “strani”. Naš tim je pokazao da zna da igra u takvoj atmosferi i očekujem da ćemo odigrati dobro. Verujem da će nas dočekati “vruća” atmosfera, ali idemo tamo i razmišljamo samo o pobedi koja može da nam poboljša poziciju na tabeli i eventualno obezbedi nekog lakšeg protivnika u narednoj rundi. Koncentrisani na košarku, na teren i jedino nas to interesuje. I Galatasaraj je gostovao ovde sve je bilo u redu, važno je da protekne u sportskom duhu, da igramo košarku i da se izborimo za što bolji rezultat za našu Zvezdu. Dobro radimo, dobro treniramo i u dobroj atmosferi očekujemo utakmicu - dodao je trener Crvene zvezde.

Crveno-beli tim gostuje u Istanbulu
Crveno-beli tim gostuje u Istanbulu foto: Starsport©

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.